ΠΑΕ Σπάρτη: Εισιτήρια διαρκείας και τα τρία σημεία!

0
162

Η ΠΑΕ Σπάρτη ανακοίνωσε τις τιμές και τα προνόμια για τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2016-17 και το isports.gr σας ξεχωρίζει τα τρία σημαντικότερα σημεία των εισιτηρίων διαρκείας.

  1. η συμφέρουσα τιμή των για την αγορά ενός διαρκείας ανάλογα με τη τιμή εισιτηρίου ανά αγώνα. Τα απλά μαθηματικά λένε ότι η ομάδα θα αγωνιστεί το λιγότερο σε 20 εντός έδρας αγώνες, 3-4 φιλικά, και 17 αγώνες πρωταθλήματος. Συνεπώς διαιρώντας το 180 με το 20 βγαίνει περίπου 9 ευρώ η τιμή του εισιτηρίου ανά αγώνα.
  2. η κάρτα μέλους με μοναδικές προσφορές και μεγάλες εκπτώσεις σε χορηγούς της ομάδας τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα. Όταν κάποιος αγοράσει εισιτήριο διαρκείας παίρνει ΔΩΡΕΑΝ και την κάρτα μέλους η οποία κανονικά στοιχίζει 10 ευρώ. Οι πληροφορίες του isports.gr μιλούν για σημαντικά οφέλη και πολύ καλές εκπτώσεις από την αγορά της συγκεκριμένης κάρτας!
  3. για πρώτη φορά υπάρχει το οικογενειακό εισιτήριο το οποίο δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά (έως 15 ετών) να έρθουν στο γήπεδο μαζί με τους γονείς τους.  Με 180 ευρώ για τον ενήλικα και 70 ευρώ για κάθε παιδί έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε όλους τους φετινούς εντός έδρας αγώνες της ΠΑΕ Σπάρτης. 

Η ανακοίνωση της ομάδας:

Πάρε θέση τώρα! ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2016-2017

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ολοκλήρωσε με επιτυχία την περσινή σεζόν, κατακτώντας την πρώτη θέση στην 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής και παράλληλα την άνοδο στη Football League.

Φέτος βρίσκεται στη σέντρα της νέας εποχής, με μοναδικό στόχο να γίνεται ακόμα καλύτερη για νέες επιτυχίες.

Αυτός ο στόχος θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ μας.

Με την παρουσία στο γήπεδο, την ηθική στήριξη και την ενίσχυση που θα της δώσει την ώθηση για να φτάσει ακόμα ψηλότερα.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ανακοινώνει πως από τη Δευτέρα 1η Αυγούστου και ώρα 12μ.μ. ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Κλείσε θέση ΤΩΡΑ δίπλα στην ομάδα που θα αγωνιστεί φέτος σε ένα από τα πιο αμφίρροπα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, αποκτώντας ένα εισιτήριο διαρκείας!

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ συναισθανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην χώρα, θέτει σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας σε προσιτές τιμές, έτσι ώστε να διευκολύνει την απόκτηση τους από τους φιλάθλους. Επίσης για πρώτη φορά θέτει σε κυκλοφορία και οικογενειακό πακέτο, ώστε να βρίσκονται στο γήπεδο όσο περισσότεροι μικροί μας φίλοι.

Προτεραιότητα στην αγορά θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι μπορούν να ανανεώσουν την κάρτα τους μέχρι και την Παρασκευή 5 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση για τους νέους κατόχους.

Για ανανέωση αλλά και για νέα αγορά, είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του ΑΦΜ (Αριθμού Φορολογικού Μητρώου) καθώς και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης (η αίτηση καθώς και οι όροι αγοράς βρίσκονται στο site spartafc.gr και στην κατηγορία «Κάρτες διαρκείας»).

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ (Βρασίδου 144, Κτίριο Β, 1ος όροφος).

Με την αγορά κάρτας διαρκείας η ΠΑΕ χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ και την κάρτα μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αξίας 10€.

Ώρες διάθεσης: 10:00-16.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο [email protected].

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946677901

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                                         ΤΙΜΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ                                             180 €

VIP                                                        300 €

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ                                      ΓΟΝΙΟΣ 180 € + ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ 70 €

 

Σημείωση:

1η: Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες και για όλους τους εντός έδρας του πρωταθλήματος Football League 2016 – 17. Οι κάρτες VIP ισχύουν και για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, μέχρι και την 2η φάση.

2η: Το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για παιδιά έως και 15 ετών, για τη αγορά του οποίου απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει περιορισμένες θέσεις.

3η:To πρόγραμμα και τα προνόμια της κάρτας μέλους θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη