ΠΑΕ Σπάρτη: Το τεχνικό επιτελείο, δήλωση Αντωνίου

Η ανακοίνωση της Σπάρτης για το τεχνικό επιτελείο και η πρώτη δήλωση του Αντωνίου για τη νέα περίοδο στη Football League:

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ μετρά αντίστροφα για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (2/8) και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Ο προπονητής της ομάδας μας Σωτήρης Αντωνίου μαζί με ένα επιτελείο συνεργατών του έχει καταστρώσει τα πλάνα του εν όψει της ερχόμενης σεζόν, που θα βρει την ομάδα μας στη FootballLeague και άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι για τη νέα πρόκληση.

Ο Σωτήρης Αντωνίου θα πλαισιώνεται και φέτος με προπονητές και ανθρώπους, αναγνωρισμένους ο καθένας στο χώρο του και με μεγάλη δίψα για διακρίσεις. Πέρα από τον γενικό αρχηγό Θύμιο Σταυρόπουλο, τον γυμναστή Χαράλαμπο Παναγούλη, τον φυσικοθεραπευτή Χάρη Βελδέκη, τον φροντιστή Νίκο Κουράκο και τον ιατρό Μάριο Τζωρτζάκη, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας θα απαρτίζουν επίσης οι βοηθός προπονητή Πέτρος Στόϊλας, προπονητής τερματοφυλάκων Κώστας Καρατασάκης και φυσιοθεραπευτής Θοδωρής Κατσίχτης.

Εν όψει της πρώτης προπόνησης της ομάδας μας ο Σωτήρης Αντωνίου τόνισε στο spartafc.gr:

«Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη της προετοιμασίας, που έχει οργανωθεί κατάλληλα για τις απαιτήσεις της νέας χρονιάς. Ο στόχος ο δικός μου αλλά και των συνεργατών μου είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας αλλά και ελκυστικής στον τρόπο παιχνιδιού της και με μικρό μέσο όρο ηλικίας. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια τώρα παρά μόνο σκληρή δουλειά».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη