Σύνδεσμος Προπονητών Λακωνίας: Παραλαβή ταυτοτήτων. Έκτακτη γενική συνέλευση

0
120

 

  1. Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Λακωνίας, ενημερώνει τα μέλη του , που έχουν  έχουν περάσει την Ανανεωτική Σχολή μπορούν να παραλαμβάνουν τις νέες ταυτότητες τριετίας από την τοπική Ένωση Ποδοσφαίρου στη Σπάρτη.

 

  1. Σύμφωνα με το καταστατικό και την απόφαση του Δ.Σ., καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας  σε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 11  Αυγούστου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο, του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα.

 

Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Σύμφωνα με το καταστατικό και την απόφαση του Δ.Σ., καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας  σε  Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 11  Αυγούστου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο, του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα.

 

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

 

  1. Έκτακτη Γενική καταστατική συνέλευση για την

΄΄Εναρμόνιση του καταστατικού του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λακωνίας  με το καταστατικό της   Π.Ε.Π.Π. (Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου)΄΄.

  1. Ενημέρωση των μελών μας, (ταυτότητες τριετίας, κανονισμός προπονητών).

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη που έχουν διπλώματα UEFA και έχουν ακολουθήσει τις διαδικασίες αναθεωρήσεων-εξομοιώσεων της συμφωνίας UEFA-ΕΠΟ και είναι ταμειακώς ενήμερα για το τρέχον έτος 2015-2016.

Τυχόν ταμειακές εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιηθούν στην αίθουσα προ της Συνέλευσης.

 

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 12 Αυγούστου 2016,    ημέρα Παρασκευή, την ίδια ώρα,στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα.

 

 

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γενικός Γραμματέας

 

 

 

Παναγιώτης  Φλουτσάκος                                           Παναγιώτης  Καρακίτσος