Άρης: Μπαμ με Ίλιτς!

Ο Μπράνα Ίλιτς συμφώνησε προφορικά με τον Άρη και αύριο θα βρίσκεται στην Θεσσαλονική προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτησή του και ο παίκτης να ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας! 

Ο Σέρβος επιθετικός, 31 ετών, μετά από μια τετραετία στον ΠΑΣ Γιάννινα, θα συνεχίσει την καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Πρόκειται σαφώς για μια ποιοτική προσθήκη στην επίθεση για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, διότι ο Ίλιτς συνδυάζει εμπειρία και ικανότητα.

Στην διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις του με την διοίκηση της ΠΑΕ και να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του έχει προτείνει ο Άρης.

Στα 31 του χρόνια, ο Ίλιτς έρχεται στον Άρη σε μια εξαιρετική ηλικία και είναι βέβαιο ότι εφόσον παρουσιάσει εικόνα ανάλογη με αυτή που είχε στα περισσότερα παιχνίδια του ΠΑΣ, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην επίτευξη του στόχου των κίτρινων, την επιστροφή στην Σουπερλίγκα.

Ο Ίλιτς έχει σπουδαία καριέρα στην πατρίδα του αγωνιζόμενος στις Σεμλίνο, Ραντ, Παρτιζάν και Βοϊβοντίνα. Στα Γιάννενα ήρθε το 2012 και σε τέσσερις σεζόν μέτρησε 127 συμμετοχές, 26 γκολ και 23 ασίστ!

Οι αριθμοί του στην Σουπερλίγκα

ilic_stats_pas

ΠΗΓΗ: pressaris.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League