ΠΑΟΚ: Προετοιμασία για τη μάχη! (βίντεο)

0
79

Το μυαλό τρέχει στην Τετάρτη, αλλά ως τότε μένει μια σημαντική μέρα για την αγωνιστική και ψυχολογική προετοιμασία του αγώνα. Διότι, η Δευτέρα πέρασε με την προπόνηση στην Τούμπα ν’ αφορά την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τον Άγιαξ.

 

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του τις μέρες πριν τον αγώνα επικεντρώνονται στη βελτίωση των αδύναμων σημείων προκειμένου ο ΠΑΟΚ να παρουσιάσει μια ακόμα καλύτερη εικόνα που θα μπορέσει να του δώσει την πρόκριση. Από την άλλη μεριά, ο Δικέφαλος ετοιμάζεται και για να εκμεταλλευτεί τ’ αδύναμα σημεία του Άγιαξ προκειμένου να φτάσει στην επίτευξη του στόχου του σ’ ένα ματς πιο δύσκολο από το αντίστοιχο του Άμστερνταμ.

Ο ΠΑΟΚ δούλεψε στην κυκλοφορία της μπάλας, το transition game και στη συνοχή των τριών γραμμών, έτσι ώστε να μην επιτρέψει στους Ολλανδούς να βρουν κενούς χώρους και να έχει ταχύτητα στις αντιδράσεις του για να γίνει επικίνδυνος. Σε ό.τι αφορά στο ιατρικό κομμάτι, ο Φερνάντο Βαρέλα ακολούθησε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα πλησιάζοντας στην ημέρα της πλήρους επανένταξης.