Αχαρναϊκος: Ανακοίνωσε Αποστολίδη, Τσεμπερίδη, Κυριαζόπουλο

Την αυλαία των μεταγραφών για τη νέα αθλητική σεζόν στον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ ανοίγουν οι Μανώλης Αποστολίδης (τερματοφύλακας), Αλέξανδρος Τσεμπερίδης και Γιάννης Κυριαζόπουλος. Στην οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ ανήκουν από σήμερα οι τρεις νέοι παίκτες που στόχο έχουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

O τερματοφύλακας Μανώλης Αποστολίδης  είναι γεννημένος στις 17/12/1983 και έχει αγωνιστεί με τις φανέλες του Απόλλωνα, της ΑΕΛ και κατά το παρελθόν της Νίκης Βόλου, της Καβάλας, του Πανθρακικό και του Θερμαϊκού Θέρμης.

O μέσος Αλέξανδρος Τσεμπερίδης  είναι γεννημένος στις 26/07/1986 και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την U20 του Παναθηναϊκού, συνέχισε σε Προοδευτική, Κορωπί, Ηλυσιακό, Καστοριά, ΑΟΚ Κέρκυρα, Εθνικό Πειραιώς, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, ΑΕΛ ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Αγροτικός Αστέρας.

O  μέσος Γιάννης Κυριαζόπουλος  που είναι γεννημένος στις 04/11/1998 προέρχεται από την ομάδα νέων του Απόλλωνα Σμύρνης.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ καλωσορίζει τους τρεις νέους παίκτες ενώ επισημαίνει πως τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες ανακοινώσεις σχετικά με την ενίσχυση του ρόστερ!

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League