ΠΑΕ Σπάρτη: Η διαδικασία προμήθειας εισιτηρίου διαρκείας (εικόνες)

Έφτασε η στιγμή που περίμεναν όλοι οι φίλαθλοι της Σπάρτης με την έναρξη της προετοιμασίας αύριο Τρίτη 2 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Μια προπόνηση που αναμένεται να έχει πολύ κόσμο στις κερκίδες με όλα τα βλέμματα και τις κάμερες να είναι καρφωμένα στα νέα μεταγραφική αποκτήματα της ομάδας.

Συνεχίζοντας με τα αγωνιστικά συνεχίζονται σήμερα Δευτέρα οι εργομετρικές, αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις ενώ στα γραφεία της ομάδας υπήρχε κοσμοσυρροή από τους φιλάθλους (όπως βλέπετε και στη φωτογραφία) που από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας. Αυτή τη εβδομάδα έχει δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, οι οποίοι μπορούν να ανανεώσουν την κάρτα τους μέχρι και την Παρασκευή 5 Αυγούστου, οπότε και θα ξεκινήσει η διάθεση για τους νέους κατόχους.

Το isports.gr βρέθηκε νωρίς το πρωϊ στα γραφεία της ομάδας και θα σας αναλύσει την διαδικασία προμήθειας ενός εισιτηρίου διαρκείας. Από Δευτέρα έως και Παρασκευή μπορείτε από τις 10:00 έως τις 16:00 να προμηθευτείτε το εισιτήριο σας. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ (Βρασίδου 144, Κτίριο Β, 1ος όροφος). Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6946677901 (10:00 – 16:00 Δευτέρα έως Παρασκευή).  Πριν φτάσετε στα γραφεία θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητά σας και να γνωρίζετε το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ σας.  Για κάθε ένα εισιτήριο διαρκείας απαιτείται μια ταυτότητα, συνεπώς θα πρέπει να πάτε ο ίδιος εκεί η να δώσετε την ταυτότητά σας, τα στοιχεία σας αλλά και μια εξουσιοδότηση (με γνήσιο της υπογραφής) σε κάποιον άλλον αν δεν είναι δυνατή η μετάβασή σας στα γραφεία. Στα γραφεία θα απευθυνθείτε στην Ιωάννα Γαλάνη που κάθεται στο δεξί γραφείο όπως μπαίνετε. Θα σας ζητηθούν τα στοιχεία σας με τα οποία η Ιωάννα θα συμπληρώσει την αίτηση που μπορείτε να δείτε και στο site της ομάδας πατήστε εδώ. Στη συνέχεια θα επιλέξετε την θέση σας αφού επιλέξετε την θύρα. Οι θύρες φαίνονται αναλυτικά στην ακόλουθη εικόνα.

1augoustou32ofhe230423g2g

Αφού επιλέξετε τη Θύρα επιλέγεται την ακριβή θέση σας όπως φαίνεται στην ακόλουθη εικόνα για τη Θύρα 1. Στην αεροφωτογραφία φαίνεται στο αριστερό μέρος η Θύρα 1 και στο δεξί η Θύρα 2. Η κεντρική κερκίδα του γηπέδου έχει τις Θύρες 3 και 4 ενώ η κερκίδα δίπλα στα αποδυτήρια των ομάδων, την αίθουσα τύπου αντιστοιχεί στις Θύρες 5 και 6.

2

Και μετά την πληρωμή του εισιτηρίου θα έχετε πλέον τη δική σας θέση στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης για τους εντός έδρας αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη