Κισσαμικός: Nαι του Δήμου για υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο!

0
45

ΠΑΕ Κισσαμικός και Δήμαρχος Κισσάμου έδωσαν τα χέρια και αποφάσισαν άμεσα την κατασκευή ενός σύγχρονου προπονητικού Κέντρου στην περιοχή του Πλατάνου!

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από προγραμματισμένη συνάντηση που είχε το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός με τον Δήμαρχο Κισσάμου, Θοδωρή Σταθάκη αποφασίστηκε να ξεκινήσει άμεσα η μελέτη και η ανέγερση ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου στο ποδοσφαιρικό γήπεδο Πλατάνου, το οποίο ανήκει στον Δήμο Κισσάμου.

AdTech Ad

Με την απόφαση αυτή ο Δήμαρχος Κισσάμου και όλο το Δ.Σ. αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην προσπάθεια που γίνεται από το Δ.Σ. της ΠΑΕ Κισσαμικός, κάτι το οποίο από την πρώτη στιγμή φάνηκε, αλλά λόγω των δύσκολων οικονομικών συγκυριών στη χώρα δεν είχε προκύψει μέχρι τώρα κάποιο έργο.

Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι πως επειδή υπάρχει ήδη ποδοσφαιρικό γήπεδο στην περιοχή (όπως άλλωστε προαναφέρθηκε) ο χρόνος που θα χρειαστεί για την ολοκλήρωση του έργου θα είναι λιγότερος σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο χώρο…

Τέλος, με αφορμή την πολύ ευχάριστη εξέλιξη, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Κισσαμικός, Αντώνης Ροκάκης, δήλωσε τα εξής: «Η απόφαση του Δημάρχου Κισσάμου Θοδωρή Σταθάκη και του υπόλοιπου Δ.Σ. μας δίνει ιδιαίτερη χαρά και δύναμη για τη συνέχιση της προσπάθειάς μας. Είναι κάτι που είχε προταθεί και παλιότερα, αλλά οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες στη χώρα δεν επέτρεψαν να υλοποιηθεί. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό ούτως ώστε το προπονητικό κέντρο να είναι το συντομότερο στη διάθεση της ομάδας. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο και το Δ.Σ. του Δήμου Κισσάμου, για την έμπρακτη στήριξή τους στην ομάδα μας».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League