ΠΑΕ Σπάρτη: Πρώτη προπόνηση αγωνιστικής περιόδου 2016-17. (βίντεο, φωτογραφίες)

0
134

Την Τρίτη 2 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία της ΠΑΕ Σπάρτης για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Παρά την αφόρητη ζέστη πλήθος φιλάθλων βρέθηκε στο πρώτο ραντεβού της ομάδας στο οποίο βρισκόταν σύσσωμη η διοίκηση προεξάρχοντος του προέδρου Απόστολου Παύλου, του διευθύνοντα συμβούλου Ηλία Κατσογιάννη, του τεχνικού διευθυντή Δημήτρη Καρρά, του υπεύθυνου τύπου Γρηγόρη Ραχοβίτσα, και του προέδρου του ερασιτέχνη Γιάννη Βουζιώτη και των Δημήτρη Μπάρδη, Άρη Γιαννακόπουλο. Ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ, Γρηγόρης Ραχωβίτσας συντόνιζε τις συνεντεύξεις και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Κωνσταντίνος Κορωνιός καθώς και άλλοι άνθρωποι της ΠΑΕ συνετέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή μιας εντυπωσιακής πρώτης εμφάνισης της ομάδας. 

Κατά το χρονικό διάστημα το οποίο ο Σωτήρης Αντωνίου και το τεχνικό επιτελείο μιλούσαν στους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκαναν:

ο διευθύνων σύμβουλος Ηλίας Κατσογιάννης ο οποίος δήλωσε αναλυτικά:

Καλησπέρα, καλωσήρθατε στην πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας για τη σεζόν 2016-17. Μια σεζόν η οποία μας βρίσκει μετά από πολλά χρόνια στη Football League, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μια φοβερή επιτυχία και για την ομάδα και για τη πόλη και για το Νομό. Εύχομαι πάνω απ’όλα στους αθλητές, στους φιλάθλους, στη διοίκηση, στα μέλη υγεία, κουράγιο γιατί η σεζόν θα είναι δύσκολη, δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Θα είναι μια σεζόν, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω μας, είμαστε πραγματικά νεοφώτιστοι στη Β’ Εθνική. Παράλληλα όμως έχουμε τη χαρά, τη τιμή να είμαστε μια ομάδα που εκπροσωπεί μια πολύ ιστορική πόλη. Θέλω να δηλώσω, να δεσμευτώ ότι όλα τα μέλη της Διοίκησης θα είναι δίπλα στην ομάδα και τους παίκτες. Θα προσπαθήσουμε όσο γίνεται να φέρουμε την ομάδα κοντά στη πόλη και φυσικά τους ανθρώπους και τους φιλάθλους πιο κοντά στην ομάδα έτσι ώστε μια γροθιά φίλαθλοι, διοίκηση, ομάδα να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα ήθελα να ζητήσω απ΄όλο το κόσμο να είναι δίπλα μας, κοντά στην ομάδα, να έχει υπομονή. Δεν θα είναι όλα ρόδινα κατά τη διάρκεια της σεζόν, αποκλείεται να είναι όλα ρόδινα. Θα υπάρχουν δύσκολες στιγμές που εκεί πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι έτσι ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος. Η ομάδα αγωνιστικά έχει φτιαχτεί με στόχο να έχει κίνητρο, φιλοδοξία, να είναι ένα νεανικό σύνολο με ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από Σουπερλίγκα και τη Β΄Εθνική. Να μπορέσουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο δύσκολα θα χάνει, να μπορεί να κερδίζει, και στη πορεία να καταφέρουμε να φέρουμε όσο γίνεται να μπορέσουμε να προσφέρουμε θέαμα. Μην ξεχνάμε όμως ότι είμαστε σε μια επαγγελματική κατηγορία, το αποτέλεσμα είναι πάνω απ’όλα. Εύχομαι ξανά υγεία, καλή σεζόν σε όλους, θα είμαστε μαζί και με εσάς, θα ενημερώνεστε, να μπορoύμε να είμαστε όλοι μαζί να συνεργαστούμε. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους και καλή χρονιά.

ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Καρράς ο οποίος δήλωσε αναλυτικά:

Σας ευχαριστώ από την μεριά που είσαστε σήμερα κοντά μας στη πρώτη προπόνηση της ΠΑΕ Σπάρτης. Πέρυσι πρέπει να ήταν στην αρχή της προετοιμασίας που είπα ότι Σπάρτη έχει αλλάξει πορεία και κάπου αμφισβητήθηκα. Αυτό είναι το ευχάριστο λοιπόν γιατί σήμερα η ομάδα ξεκινά τις υποχρειώσεις στη Β’ Εθνική, σε επαγγελματική κατηγορία της Ελλάδας. Εύχομαι να έχει η ομάδα μου υγεία πάνω από όλα οι ποδοσφαιριστές να είναι γεροί, να υπάρχει μια οικογένεια όπως είμασταν πέρυσι γιατί αυτό ήταν το κερασάκι στη τούρτα που πέτυχε το στόχο η ομάδα. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά τη διοίκηση και τον κύριο Γιαννακόπουλο που με στηρίσει στην προσπάθεια που έκανα και μπορέσαμε και κάναμε σε συλλογικό επίπεδο δύο επιτυχίες και εύχομαι η ομάδα μου να κάνει μια αξιόλογη και αξιοπρεπή πορεία.

ο προπονητής Σωτήρης Αντωνίου ο οποίος δήλωσε αναλυτικά:

Εύχομαι καταρχήν καλή χρονιά σε όλους, υγεία και σωματική και ψυχική. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, περιμέναμε με ανυπομονησία όλο αυτό το χρονικό διάστημα την έναρξη της προετοιμασίας. Χαίρομαι πραγματικά που ξανα επιστρέφω και ξεκινάμε τη νέα περίοδο σε αυτή την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω δημοσίως όλους τους συντελεστές της ανόδου, την διοίκηση, το κόσμο, τους ποδοσφαιριστές και τα παιδιά που έφυγαν από την ομάδα στους οποίους εύχομαι πραγματικά ότι καλύτερο στην καριέρα τους αλλά και τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα. Η φετινή χρονιά είναι μια διαφορετική χρονιά από ότι ήταν η περυσινή. Έχουμε πάρα πολύ όρεξη, η διοίκηση είναι κοντά μας, έχουν γίνει πάρα πολύ σωστές επιλογές, έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα αρκετά νεανική ομάδα με στόχο να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Τα υπόλοιπα θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να πούμε το οτιδήποτε, να έχουμε υγεία και το κυριότερο όρεξη για δουλειά.

ο αρχηγός Ηλίας Αναστασάκος ο οποίος δήλωσε αναλυτικά:

Εύχομαι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά για όλους, από τον τελευταίο φίλαθλο μέχρι τον Πρόεδρο μας, για όλους υγεία. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε όσο το δυνατόν πιο καλά μπορούμε και εύχομαι στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει ως ομάδα.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η προπόνηση στην οποία συμμετείχαν 16 ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και ορισμένα στελέχη της ομάδας νέων (κάτω των 19).

 

Ποδοσφαιριστές που ήταν παρόντες στη πρώτη προπόνηση

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας που ήταν παρόντες στο πρώτο τρέξιμο, από την περυσινή ομάδα οι Ηλίας Αναστασάκος Πέτρος Κραβαρίτης, Δημήτρης Σιώπης, Σταύρος Παναγιώτου, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος, Χαράλαμπος Οικονομόπουλος, Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Κώστας Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Κατσίκης και οι νεαποκτηθέντες Γιώργος Μπουντόπουλος, Κώστας Μπανούσης, Αναστάσιος Παπαχρήστος, Μιχάλης Γιαννίτσης. Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Περικλής Βελλίνης και ο Χρήστος Καρτσάμπας όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα σήμερα πατήστε εδώ.

Τεχνικό επιτελείο

Ο Σωτήρης Αντωνίου θα πλαισιώνεται από τον γενικό αρχηγό Θύμιο Σταυρόπουλο, τον βοηθό προπονητή Πέτρο Στοϊλα, τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Καρατασάκη, τον γυμναστή Χαράλαμπο Παναγούλη, τον φυσικοθεραπευτές Θεόδωρο Κατσίχτη και Χάρη Βελδέκη, τον φροντιστή Νίκο Κουράκο, τον ιατρό Μάριο Τζωρτζάκη. 

Πλάνα από την πρώτη προπόνηση

Οι φίλαθλοι στις κερκίδες κοντά στην ομάδα από την πρώτη προπόνηση

Το isports.gr σας προσφέρει 15 βίντεο και 40 φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση της περιόδου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη

DSC_3085 DSC_3087 DSC_3090 DSC_3091 DSC_3092 DSC_3093 DSC_3095 DSC_3096 DSC_3097 DSC_3101 DSC_3102 DSC_3105 DSC_3106 DSC_3107 DSC_3109 DSC_3111 DSC_3113 DSC_3115 DSC_3119 DSC_3123 DSC_3125 DSC_3130 DSC_3132 DSC_3134 DSC_3142 DSC_3144 DSC_3145 DSC_3147 DSC_3152 DSC_3155 DSC_3156 DSC_3159 DSC_3161 DSC_3163 DSC_3164 DSC_3166 DSC_3168 DSC_3170