Παναχαϊκή Συμμαχία: Στο στόχαστρο Σαλπιγγίδης και Τζόρβας!

Σαλπιγγίδης και Τζόρβας στο κάδρο των επενδυτών και του Κώστα Κατσουράνη, που αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή.

Μετά τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη άλλος ένας διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο στόχαστρο της Παναχαϊκής συμμαχίας. Πρόκειται για τον 34χρονο τερματοφύλακα Αλέξη Τζορβα ο οποίος είναι ελεύθερος μετά το σύντομο πέρασμα του από ομάδα της Ινδίας.
Η φιλική σχέση του με τον Κώστα Κατσουράνη με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες σε Εθνική και Παναθηναϊκό αναμένεται να παίξει ρόλο στην προσπάθεια των «15» να κάνουν το μπαμ του καλοκαιριού. Εξελίξεις αναμένονται τις προσεχείς ημέρες. Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Λαμπρόπουλος φέρεται να έχει ειδοποιηθεί πως δεν υπολογίζεται στον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου.

AdTech Ad

Η ανακοίνωση της Συμμαχίας:

Με νέα ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας, η «Παναχαϊκή Συμμαχία» ενημερώνει για τη σύσταση επιτροπής συνεννόησης μεταξύ της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και των «15» Συγκεκριμένα την διοικούσα επιτροπή αποτελούν οι Σωτήρης Λαϊνιώτης, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος και Κώστας Χρυσανθόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανταποκρινόμενη άμεσα στο κάλεσμα της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής αναφορικά με την λειτουργία και την ενίσχυση του Ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας, η «ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» όρισε σήμερα Διοικούσα Επιτροπή η οποία είναι εξουσιοδοτημένη να ανοίξει ξανά δίαυλο επικοινωνίας με την Διοίκηση της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής προκειμένου να παράσχει όλες τις εγγυήσεις στήριξης – χρηματοδότησης του εγχειρήματος και της λειτουργίας αυτού σε επαγγελματικά πλαίσια.

Την Διοικούσα Επιτροπή αποτελούν οι Σωτήρης Λαϊνιώτης, Παναγιώτης Λαμπρόπουλος & Κώστας Χρυσανθόπουλος.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες και με δεδομένο το γεγονός ότι πλέον έχει χαθεί πολύτιμος και δυσαναπλήρωτος χρόνος η «ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» δεν παρεκκλίνει από το στόχο που μακροπρόθεσμα είναι η δημιουργία της ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ.

Πηγή: ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ