Η Δέσποινα Καββούρη για τις Καρυάτιδες και τον Άρη Τρίπολης!

Η Δέσποινα Καββούρη μετά από μια καταπληκτική περίοδο με τις Καρυάτιδες ανεβαίνει σκαλί με την μεταγραφή της σε ομάδα της Β’ Εθνικής, στον Άρη Τρίπολης. To isports.gr βρέθηκε μαζί με τη νεαρή τερματοφύλακα, με την Δέσποινα να δηλώνει:

Για την ομάδα της καρδιάς της, τις Καρυάτιες

Για αρχή θα ήθελα να ευχαριστήσω τη παλιά μου ομάδα που με μύησε στο χώρο του ποδοσφαίρου και από την οποία φεύγω μόνο με θετικές αναμνήσεις. Με πολλά κορίτσια εκτός από τα αγωνιστικά καθήκοντα, μας ενώνει και η φιλία μας. Θα μου λείψουν πολύ όλα τα κορίτσια και οι προπονήσεις που είχαμε κάθε απόγευμα και ανυπομονούσαμε να περάσει η ώρα για να είμαστε πάλι ολες μαζι. Φετος με την ομαδα μου καναμε μια πολυ καλη πορεια. Εκει που περυσι δεν μας υπολογιζε κανεις, μεσα σε μικρο χρονικο διαστημα καταφεραμε να φτασουμε στο υψηλοτερο σκαλοπατι, να διεκδικήσουμε την ανοδο. Πηγαμε σε αγωνα μπαραζ με τον Φειδωνα Αργους, οπου και ηττηθηκαμε στα πεναλτι 3-2. Η ηττα δεν πτοησε ουτε εμενα, αλλα ουτε την ομαδα μου. Ηταν απλα μια καλη εμπειρια για ολες μας και το προπονητη μας. Με αυτη την εμπειρια φεύγω και παω στον Αρη Τριπολης, οπου ελπιζω να βοηθησω τη καινουρια μου ομαδα να κατακτησει τους στοχους της.

Για να κλεισω με τις Καρυατιδες, θελω να ευχαριστήσω τον προπονητη μας Νειλο Καρα, που ακομα και τωρα, που εχω φυγει απο την ομαδα, ειναι διπλα μου, με στηριζει και νοιαζεται για την ποδοσφαιρικη μου πορεια. Επισης θελω να ευχαριστησω απο τα βαθη της καρδιας μου, τους γονεις μας, που ειναι οι κυριοι ιδρυτες της ομαδας και μας στηριζαν αυτα τα δυο χρονια, οσο κανενας αλλος. Οι Καρυατιδες ηταν, ειναι και θα παραμεινουν πρωτες στην καρδια μου, σε οσες ομαδες και αν αγωνιστω, αφου ηταν η πρωτη μου ομαδα.

13900441_649457561873503_656600747_n

Για τη νέα της ομάδα, τον Άρη Τρίπολης η Δέσποινα μας είπε:

Οσον αφορα τη καινουργια μου ομαδα, τον Αρη Τριπολης, ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα, αφου αγωνιζονται στη Β’ Εθνικη κατηγορια. Οταν μου εγινε η προταση απο τον προεδρο κ. Γιαννη Τζορβα, ξεκινησε σαν μια προκληση για εμενα, οπου στη πορεια εξελιχθηκε ως πρωταρχικος στοχος μου, η καλυτερη δυνατη πορεια της ομαδας. Ειναι μια ομαδα που και αυτη σε μικρο χρονικο διαστημα καταφερε να πρωταγωνιστησει στο πρωταθλημα και τη δευτερη χρονια απο τη στιγμη της δημιουργια της καταφερε να αποσπασει την ανοδο και πλεον αγωνιζεται στη Β’ Εθνικη κατηγορια αξιοπρεπεστατα. Ο προεδρος ειναι πολυ φιλικος μαζι μου, οπως και τα κοριτσια. Η πρωτη επαφη με τις παικτριες της ομαδας εχει γινει ηδη, με εχουν κανει και νιωθω μελος της δικης τους οικογενειας. Μπορω να πω οτι οι χαρακτηρες των κοριτσιων αλλα και του προεδρου, με κερδισαν απο τη πρωτη στιγμη! Βεβαια ειναι αρχη ακομα, χωρις αυτο να αναιρει τις καλες εντυπωσεις που εχω διαμορφωσει για την ομαδα.  Ο φετινος στοχος της ομαδας μου ειναι η καλυτερη δυνατη πορεια. Οι ημερομηνιες της προετοιμασιας ακομα δεν εχουν οριστει, οπως και η εναρξη του πρωταθληματος.

κλείνοντας μας είπε:

Ευχομαι λοιπον στις Καρυατιδες να εχουν και φετος μια καλη πορεια στο πρωταθλημα και γιατι οχι να καταφερουν αυτο που δεν κατορθωσαν περυσι και περνοντας οσα εφοδια και εμπεριες μπορω απο τη παλια μου ομαδα να βοηθησω οσο περισσοτερο γινεται πλεον τον Αρη Τριπολης και να φτασουμε οσο πιο μακρια γινεται μαζι φετος.