Ο Πετρούνιας πήρε την καλύτερη βαθμολογία των προκριματικών! (βίντεο)

 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ!

Αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκεται ήδη ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας, μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση στον προκριματικό των κρίκων!

Ο πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης συγκέντρωσε 15,833 βαθμούς στην Ολυμπιακή Αρένα του Ρίο, αφού εκτέλεσε άψογα το πρόγραμμά του με συντελεστή δυσκολίας 6,80 και μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 1η θέση του αγωνίσματος.

Παρότι ο προκριματικός των ανδρών βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας), η είσοδος του Πετρούνια στην προνομιούχο οκτάδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και μόνο με θαύμα θα μείνει έξω από τον τελικό του Δεκαπενταύγουστου, αφού είναι ελάχιστοι οι σπεσιαλίστες των κρίκων που μπορούν να τον απειλήσουν.

Μάλιστα, ο 26χρονος Έλληνας πρωταθλητής έχει ήδη υποσκελίσει με διαφορά 0,300 β. έναν από τους κυριότερους αντιπάλους του, τον Βραζιλιάνο «χρυσό» Ολυμπιονίκη του 2012 Αρτούρ Ναμπαρέτε Ζανέτι (πήρε 15,533 β., εκτελώντας πρόγραμμα με συντελεστή 6,70), τον μοναδικό αθλητή που τον έχει κερδίσει την τελευταία διετία.

Στον 1ο από τους τρεις προκριματικούς ομίλους της ενόργανης γυμναστικής ανδρών αγωνίζεται και ο Βλάσης Μάρας (μετά τις 18:35 ώρα Ελλάδας), ο οποίος θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στον τελικό του μονόζυγου.