Τρίκαλα: Ανακοίνωσε Γιαννιτσάνη, Βέρτζο και Λεάντρο! Δήλωση Γιαλιά.

Δήλωση Χρήστου Γιαλιά
Με αφορμή τα συνθήματα που γράφτηκαν στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων από άγνωστους υποστηρικτές του Ηρακλή εναντίον του ΑΟΤ και της διοίκησης της ομάδας, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Χρήστος Γιαλιάς έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Ήταν δυσάρεστη έκπληξη για εμένα η επίθεση που δέχτηκε η ομάδα και εγώ προσωπικά από ανθρώπους που δηλώνουν φίλοι του Ηρακλή, οι οποίοι γέμισαν με συνθήματα το δημοτικό στάδιο Τρικάλων. Δηλώνω ότι αν μέχρι αύριο το πρωί δεν σβηστούν τότε –για πρώτη φορά και όχι όπως ψευδώς έχει γραφτεί ότι ήδη έχω προσχωρήσει σε μηνύσεις – θα κινηθώ νομικά εναντίον όλων αυτών που δηλώνουν ότι θέλουν το καλό του Ηρακλή. Η ιστορία του ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και η δική μου πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι δεν κινούμαστε ποτέ στο παρασκήνιο, αλλά πάντα στο προσκήνιο κοιτάζοντας όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Τρεις μεταγραφές

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκου Γιαννιτσάνη Ο Γιαννιτσάνης είναι επιθετικός, γεννήθηκε στις 16/2/1984 και έχει ύψος 1,83.
Στη Super League αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό και τη Νίκη Βόλου, στην Football League με την Λαμία ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Πανελευσινιακού, πετυχαίνοντας 9 γκολ σε 26 συμμετοχές. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Ο ΑΟ Τρίκαλα ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Άγγελο Βέρτζο και Πίντο Λεάντρο. Τους καλωσορίζει στην ομάδα μας και τους εύχεται υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Άγγελος Βέρτζος

Ο έμπειρος 33χρονος αμυντικός (27/5/1983) έχει αγωνιστεί σε πλήθος ομάδων ειδικά σε δεύτερη και τρίτη κατηγορία όπως Αχαρναικός, Πανηλειακός , Αγιος Δημήτριος, Νίκη Βόλου, Απόλλωνας Σμύρνης, Προοδευτική ενώ έχει περάσει και από την Σούπερ Λίγκα με τις φανέλες των Δόξα Δράμα και Βέροια. Ενώ πέρυσι με την Λάρισα κέρδισε την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα.

Πίντο Λεάντρο

Ο Βραζιλιάνος στόπερ Πίντο Λεάντρο, 22 ετών (24/1/1994), με ύψος 1,82 έχει αγωνισθεί μέχρι σήμερα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην ΠΑΕ Καλλονή, στην ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και στην ΠΑΕ Λαμία».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League