Τα ευχαριστώ του Κώστα Ηλιόπουλου και η πίστη για επίτευξη των στόχων της ομάδας

Ο Κώστας Ηλιόπουλος ήρθε πέρυσι κατά την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο στην Α.Ε. Σπάρτη πριν τη συμμετοχή της ομάδας στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Το τέλος της περιόδου τον ανέδειξε ως έναν από τους καλύτερους εξαιτίας των γκολ που πέτυχε, της αγωνιστικότητάς και της διάθεσης που έδειξε σε κάθε λεπτό που αγωνίστηκε αλλά και του ήθους του, στοιχεία που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό στους Σπαρτιάτες.  Ξεκίνησε με τον ίδιο τρόπο τη φετινή χρονιά όπως τελείωσε την περυσινή, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο φιλικό με τον Πανελευσινιακό. Μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας δήλωσε στο isports.gr:

Δηλώσεις Κώστα Ηλιόπουλου

Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, δημιουργική με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας. Μου δίνεται η ευκαιρία σε αυτές τις πρώτες μου δηλώσεις για τη νέα χρονιά να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή μου που με επέλεξε να είμαι στην ομάδα. Επίσης θέλω ευχαριστήσω από καρδιάς κάποιους ανθρώπους στη πόλη της Σπάρτης που με βοηθούν όλο αυτό το καιρό που μένω στη πόλη σε πολλούς τομείς που είναι σημαντικοί για εμένα.  

Για τον αγώνα ο Κώστας δήλωσε:

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ευχαριστήθηκε ο κόσμος και τον ευχαριστούμε που ήρθε να μας δει σε αυτό το πρώτο παιχνίδι. Είμαστε ακόμη στην αρχή, έχουμε δουλέψει τις 12 ημέρες προετοιμασίας αλλά χρειαζόμαστε πολύ δουλειά ακόμη και θα βγει στο γήπεδο γιατί η ομάδα απαρτίζεται από ανθρώπους που είναι γνώστες του ποδοσφαίρου. Κλείνοντας ευελπιστώ ότι η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη