ΟΦΗ – Κισσαμικός 1 – 1 (βίντεο)

 

Στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι ο ΟΦΗ, αν και άξιζε τη νίκη, αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1 στο Γεντί Κουλέ, με αντίπαλο τον Κισσαμικό, ομάδα με την οποία θα αγωνιστεί φέτος στην ίδια κατηγορία (Football league).

H ομάδα των Χανίων στην μοναδική της ουσιαστικά φάση στην εστία του ΟΦΗ κατάφερε να σκοράρει στο 81′ με τον Βλάχο, απέναντι στον ΟΦΗ, ο οπoίος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, προηγήθηκε στο 45′ με αυτογκόλ του Σταθάκη μετά απο ωραίο συνδιασμό του Ράντι με τον Μιλοσάβλιεφ και είχε καλές στιγμές για τουλάχιστον ένα ακόμη γκολ με τους Χαντί (3′), Ράντι (27′), Μιλοσάβλιεφ (35′), Ογκμποε (84′).

Μάλιστα στο 65′ ο Ογκμποε ανατράπηκε έξω απο την περιοχή σε προφανή θέση για γκολ, αλλά ο διαιτητής Φουκάκης, παρατήρησε με κίτρνη κάρτα , αντί για κόκκινη τον αμυντικό της ομάδας των Χανίων.

Στο 81′ ο Κισσαμικός ισοφάρισε σε μια φάση που υπήρξαν διαμαρτυρίες απο την εξέδρα για οφσάιντ στον σκόρερ και στο 85′ ο διαιτητής «έληξε» πρόωρα το παιχνίδι, επειδή υπήρξαν διαμαρτυρίες απο την εξέδρα στον βοηθό του (Κουράκη), ο οποίος είχε την περιοχή ευθύνης στη φάση του γκολ του Κισσαμικού.

Ντεμπούτο με τον ΟΦΗ έκανε ο Ράντι, ο οποίος είχε συμμετοχή στο γκολ του ΟΦΗ και χειροκροτήθηκε απο τον κόσμο και έδειξε ότι μπορεί να δώσει περισσότερα, καθώς έχει κάνει μόνο 2-3 προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

«Βράχος» στην άμυνα ο Οστοιτς στο διάστημα που αγωνίστηκε (α” μέρος) , δραστήριο ξανά ο Μιλοσάβλιεφ και εξαιρετικός ο Ογκμποε στο β” μέρος, έδωσε ύψος και δύναμη στην επίθεση του ΟΦΗ, ο οποίςο αναζητάει ένα επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά στην γραμμή κρούσης του.

«Ατυχοι» για τον ΟΦΗ οι Μίκιτς και Χίσι, οι οποίοι αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών. Ο Μίκιτς έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και διάστρεμμα, ενώ βαρύ διάστρεμμα υπέστη ο Χίσι.

Δεν αγωνίστηκαν ο τραυματίας Μασάδο και ο Κομεσίδης, που είχε άδεια για προσωπικούς λόγους.

Ο ΟΦΗ σε ένα ακόμη φιλικό έδειξε να έχει πλάνο στο παιχνίδι του, είχε τον έλεγχο του αγώνα και με τις δυο ακόμη μεταγραφές που σχεδιάζει (σέντερ φορ και δημιουργικός μέσος), θα μπορέσει να ανεβάσει το επίπεδο του.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 1000 φίλαθλοι του ΟΦΗ.

Διαιτητές: Φουκάκης, Κουράκης, Νικολακάκης.

ΟΦΗ: Δάφκος, Μίκιτς (40′ λ.τ. Μπολάκης), Βαλλιάνος, Οστοιτς, Κώτσιος, Νάστος, Κιάσσος, Ράντι, Μάνος, Χαντί, Μιλοσάβλιεφ.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Φαζός, Κώτσιος, Νάστος(70′ Χίσι, 76′ λ.τ. Τουγλής), Μπουρσέλης, Χαντί (70′ Φουκαράκης), Μακρίδης, Μιλοσάβλιεφ (70′ Βρεττός), Ογκμποε.

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Παγώνης, Κουρέλας, Ραπτάκης, Σταθάκης, Ενγκουέμ, Σεληνιωτάκης, Θεος, Μίλιτς, Κίκε, Τιάνγκο.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Λαζαρίδης (60′ Γκέκας), Τσερκέζος, Ραπτάκης, Τσοντάκης, Σεληνιωτάκης, Θέος (78′ Φιντικάκης), Παντελάκης, Πεεφ, Αντωνιάδης, Βλάχος, Μάντζης.

Δηλώσεις Νίκου Μπαξεβάνου

Δηλώσεις Νίκου Νιόπλια

ΠΗΓΗ: crete2day.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League