Σπάρτη – Πανελευσινιακός: Δηλώσεις προπονητών

0
124

Oι δηλώσεις των προπονητών Σωτήρη Αντωνίου και Θανάση Δημόπουλο στο isports.gr μετά τη λήξη του πρώτου φιλικού προετοιμασίας με τελικό σκορ 6 – 1 υπέρ της Σπάρτης:

Δηλώσεις Αντωνίου

Γνώρισε ο κόσμος όλους τους ποδοσφαιριστές και τα νέα τα παιδιά και τα παιδιά που ήταν πέρυσι στην ομάδα, προσπαθήσαμε και οι ίδιοι να βρεθούμε. Είμαστε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, έχουμε ξεκινήσει 12 ημέρες την προετοιμασία μας. Θεωρώ ότι ήταν ένα δείγμα αρκετά θετικό για όλους, θα συνεχίσουμε τη δουλειά, ήταν ένα φιλικό παιχνίδι. Το πρωτάθλημα δεν έχει καμία σχέση με τα φιλικά και από εκεί και πέρα δουλεύοντας στη συνέχεια μεθοδικά θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι περίμενα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο να δει την ομάδα και ευελπιστώ στον επόμενο αγώνα με τον Αχαρναϊκό να υπάρχει μεγαλύτερη πληρότητα στο γήπεδο.

Ερώτηση: Το σημαντικότερο συμπέρασμα που βγάλατε από το σημερινό φιλικό

Δεν είμαστε ακόμη έτοιμη σαν ομάδα. Βγάλαμε πράγματα στην κατοχή της μπάλας, στην καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας. Με το καιρό θα είμαστε καλύτεροι σε πολλά πράγματα. Το ποδόσφαιρο έχει 4 φάσεις του παιχνιδιού, εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε έτοιμοι μόνο σε δύο φάσεις του παιχνιδιού, στη κατοχή της μπάλας και όταν ο αντίπαλος έχει τη κατοχή της μπάλας. Η μετάβαση είναι μια τακτική έννοια, που ούτε εμείς, ούτε η Ελευσίνα, ούτε καμία άλλη ομάδα δεν είναι έτοιμη. Με τη πάροδο του χρόνου και με την πολύ δουλειά θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος και αυτός είναι ο στόχος μας.

Δηλώσεις Θανάση Δημόπουλου

Η Σπάρτη ήταν πολύ καλύτερη από εμάς, ήταν πιο φρέσκια, και μακάρι να πάει έτσι. Εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλοί, δεν είχαμε ταχύτητα, φρεσκάδα καθώς βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή της προετοιμασίας. Πρέπει να δουλέψουμε προκειμένου να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτών των παιχνιδιών. Το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο θέλει δυνατή προπόνηση και χρειάζεται σκληρή δουλειά. Το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου καλό για εμάς αλλά δεν τρέχει και τίποτα γιατί τα φιλικά παιχνίδια έχει λιγότερο σημασία. Είχαμε απουσίες στα σέντερ μπακ και τα αμυντικό χαφ σήμερα. Οι παίκτες μου σήμερα ήταν φορτωμένοι πολύ που σημαίνει ότι δουλεύουν αρκετά στην προπόνηση και μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι. Την Σπάρτη την είδαμε πιο καλή και τακτικά, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές πιστεύω ότι εάν είναι και στο πρωτάθλημα θα έχει πολύ καλή πορεία. Ο στόχος του φετινού Πανελευσινιακού είναι να τερματίσει στις μεσαίες θέσεις.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη