ΟΦΗ: Αποτελέσματα εξετάσεων και υπογραφές για Βουό. Το προφίλ του

0
104

Ο ΟΦΗ τα έχει βρεί στο οικονομικό με τον Πατρικ Βουό για συμβόλαιο ενός έτους και στην κρητική ομάδα περιμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων για να προχωρήσουν στην οριστική συμφωνία με τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό και να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο μαζί του, αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ. Αν όλα πάνε καλά μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να έχει τελειώσει το ζήτημα. «Η μεταγραφή του φορ είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μας και θα πρέπει να προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια» αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Πατρικ Βουό αναφέρει:

«Ο Πατρίκ Βουό βρέθηκε την Τετάρτη (17/8) , μαζί με τον μάνατζερ του Στέλιο Βραδέλη, στα γραφεία του ΟΦΗ, για τις τελικές συζητήσεις που αφορούν την συμφωνία του με τον ΟΦΗ.

Ο ΟΦΗ τα έχει βρεί σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι, για ένα χρόνο.

Η συμφωνία με τον 29χρονο Ιβοριανό επιθετικό, αναμένεται να ενεργοποιηθεί, μετά τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων.

Αν όλα πάνε καλά, μέχρι το Σάββατο, αναμένεται να έχει τελειώσει το θέμα.

Η μεταγραφή του φορ, είναι πολυ σημαντική για την ομάδα και θα πρέπει να προσεχθεί κάθε λεπτομέρεια.

Μέχρι τότε, ο Βουό θα κάνει προπονήσεις με τον ΟΦΗ,  ώστε ο Νίκος Νιόπλιας να έχει μια εικόνα, απο την αγωνιστική κατάσταση του δυναμικού επιθετικού».

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Πατρίκ Βουό με τον μάνατζερ του Στέλιο Βραδέλη.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για τον Πατρίκ Βουό, αναφέρει ότι:

«Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο 29χρονος Ιβοριανός επιθετικός Πατρίκ Βουό, για τις τελικές συζητήσεις με τον ΟΦΗ. Ο Βουό την Τετάρτη (17/8) θα περάσει απο ιατρικές και καρδιολογικές εξετάσεις. Την Τρίτη (16/8) ο Βουό, πέρασε ένα μέρος των εργομετρικών τέστ, τα οποία θα συνεχιστούν την Τετάρτη (17/8). Τα αποτελέσματα των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, θα κρίνουν το πότε θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή».

Ο Πατρίκ Βουό γεννήθηκε στις 25/06/1987. Εχει ύψος 1μ 85 και αγωνίζεται στη θέση του φορ. Είναι Ιβοριανός, αλλά έχει Πορτογαλικό διαβατήριο. Και αυτό γιατί έχει αγωνιστεί πολλά χρόνια σε ομάδες της Πορτογαλίας.

Την τελευταία περίοδο αγωνίστηκε στην Ατλέτικο (Πορτογαλίας) και είχε σε 30 παιχνίδια 9 γκολ. Γενικά όλες του οι χρονιές ήταν γεμάτες : Σαμπέ (10 συμμ-7 γκολ), Ακαντέμικα (20 συμμ-1 γκολ), Ορτομονένσε (9 συμμ- 5 γκολ), Σάντα Κλάρα (22 συμμ-3 γκολ), Κοβίχα (23 συμ-1 γκολ), ΑΕ Λεμμεσού (48 συμμετοχές-20 γκολ), Δυναμό Τιφλίδας (20 συμμετοχές-2 γκολ), Σάντα Κλάρα (21 συμμετοχές-2 γκολ), Ατλέτικο (30 συμμ-9 γκολ).

Η καλύτερη της καριέρας του, ήταν στην Κυπρο, με την ΑΕ Λεμεσσού με την οποία απο το 2011-13 είχε 48 συμμετοχές-20 γκολ, για να πάρει μεταγραφή στη Διναμό Τυφλίδας στη Γεωργία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League