Συλλογή κυπέλων και μεταλλίων στο Arcadian 2016 απο τον Όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Συλλογή κυπέλων και μεταλλίων για ακόμη μια φορά έκανε η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο τουρνουά Arcadian 2016. Στο καλοκαιρινό τουρνουά που διοργανώνει ο όμιλος της ΑΕΚ Τρίπολης οι αθλητές της προπονητικής ομάδας του Γ. Παπαδόπουλου διέπρεψαν με την αγωνιστική τους ταυτότητα μέσα στα courts του ΔΑΚ Τρίπολης.

Τέσσερις 1ες θέσεις , δύο δεύτερες, και επτά 3ες  θέσεις ήταν ο συνολικός απολογισμός του Arcadian Tennis Open 2016, πράγμα το οποίο αποτελεί την πιο αξιόλογη συγκομιδή θέσεων από κάθε άλλη χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών 35+ κατάφερε να κερδίσει η Προδρόμου Άννα και η ομάδα μας στα μικτά διπλά που την αποτελούσαν οι Αντωνίου Αναστασία και Δελής Κων/νος. Τις άλλες δύο πρώτες θέσεις κατάφεραν να κερδίσουν στα ταμπλό consolation η Παπαηλίου Βάσια και Πηγαδιώτης Παναγιώτης στις γυναίκες και τους άνδρες αντίστοιχα.

Τις δεύτερες θέσεις στις κατηγορίες τους κατάφεραν να κατακτήσουν η Αντωνίου Αναστασία στις γυναίκες 14-34 και ο Καρούνος Παναγιώτης στους άνδρες 45+.

Τέλος την 3η θέση πήραν η Καραναγνώστη Μαρία και Γκουντάνη Γεωργία στην κατηγορία των γυναικών 14-34, ο Μανιάτης Θύμιος στους άνδρες 45+ και στην κατηγορία των μικτών διπλών τα ζευγάρια των Γκουντάνη – Κανελλόπουλου και Καραναγνώστη – Λαμπρόπουλου Κλέμ.

Η διοικούσα επιτροπή και η προπονητική ομάδα του ομίλου συγχαίρουν όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές του συλλόγου για την καταπληκτική τους αγωνιστική πορεία και δίνουν ραντεβού για το επόμενο τουρνουά του ομίλου, που έρχεται σε λίγες ημέρες και δεν είναι άλλο από τα “Κολοκοτρωνεια Tripolis Tennis Open 2016”. Πολλά συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία στα Κολοκοτρώνεια 2016, που είναι και το τελευταίο τουρνουά της σειράς Peloponnesus Master Series. Καλή προετοιμασία σε όλους.