ΠΑΕ Σπάρτη: Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την λευκή ισοπαλία με τον Αχαρναϊκό

axarnaikos_22aug16

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε το άρθρο του isports.gr για το εν λόγω φιλικό και να παρακολουθήσετε τις καλύτερες φάσεις

Η ΑΕ Σπάρτη έμεινε στο 0-0 με τον Αχαρναϊκό σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Ο προπονητής της ομάδας μας Σωτήρης Αντωνίου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεση του και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική τους κατάσταση, εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων σε Football League και Κύπελλο Ελλάδας.

Βροντερό «παρών» σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Σπάρτης έδωσε ο φίλαθλος κόσμος της Σπάρτης και της Λακωνίας, όπου απέδειξε πως και τη νέα σεζόν θα είναι ο… 12ος παίκτης μας!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σπυρίδων Σελίμος με βοηθούς τους Βασίλειο Γιαννόπουλο και Κωνσταντίνο Δημακάκο.

Η επόμενη φιλική αναμέτρηση για την ΑΕ Σπάρτη είναι προγραμματισμένη την Τετάρτη 24 Αυγούστου, στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με αντίπαλο τον ΑΟ Ζευγολατιού, με ώρα έναρξης 17:30.

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Καρτσαμπάς, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος, Αρσενίεβιτς, Αναστασάκος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Kατσίκης, Παναγιώτου, Κορνέζος, Αναστασόπουλος, Βελλίνης, Γαρυφαλλόπουλος, Χάδιαρης, Κοντοές, Ελευθεριάδης, Τσούβαλης, Μπουτσικάρης.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Γαρδικιώτης Οδ., Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Σωτηράκος, Αναστασίου, Τσεμπερίδης, Μάρης, Κυριαζόπουλος, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Ντούγκα.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Ψύχος, Χαραλαμπόπουλος, Ντενικολό, Μεγαλοοικονόμου, Καστριτσέας, Γαρδικιώτης Αλ., Βούζας, Ζαχαρός

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη