Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης 1 – 2

Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Δημήτρη Σπανού. Ο Ανσαριφάρντ το γκολ για τους «κυανέρυθρους», Ρομάνο, Σιατραβάνης για τους νικητές.

Από την στιγμή που πρωτάθλημα δεν έχουμε οι ομάδες το έριξαν στα φιλικά. Στα φιλικά και στις δοκιμές. Και μπορεί ο Πανιώνιος να μην είχε πολλές αλλαγές στο ρόστερ του είχε όμως αλλαγή στο προπονητή. Φυσικά και θα χρειαστεί χρόνο και ο ίδιος.

Φάνηκε και στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Εκεί η ομάδα της Football League πήρε τη νίκη με 2-1 δείχνοντας καλά στοιχεία. Για τον σύλλογο του Δημήτρη Σπανού σκόραραν οι Σιατραβάνης (21′) και ο Ρομάνο (33′) με τον Αργεντινό μάλιστα να έχει βγάλει την ασίστ στο πρώτο τέρμα.

Ο Πανιώνιος μείωσε στο σκορ στο 69′ με τον Ανσαριφάρντ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Θεοδωρόπουλος, Β. Βλάχος, Ρισβάνης (79′ Πατσατζόγλου), Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας, Μπεν, Μασούντ, Ανσαριφάρντ.
Έπαιξαν και οι: Ολαϊτάν, Αντωνιάδης, Αργυρόπουλος, Κρητικός, Καθάριος, Πινιώτης, Γκιοατά.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Χιώτης (60′ Χιώτης), Βαλεριάνος, Πάνος, Δεληζήσης (84′ Αλιατίδης), Ντάσιος, Κονέ, Πουρτουλίδης, Σιατραβάνης, Ρομάνο, Κάσσος (38′ λ. τρ. Στεργίδης), Περογαμβράκης (66′ Τσιάρας). Έπαιξαν και οι: Διαμαντόπουλος, Ρουμπουλάκου, Τσιάρας, Καλλέργης, Γκούφα.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Football League