Γκαλίτσιος: «Σκληρή δουλειά για ένα απαιτητικό πρωτάθλημα»

Ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος μίλησε στο spartafc.gr για την προετοιμασία της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ατρόμητο που θα φιλοξενήσει η ΑΕ Σπάρτη την Τετάρτη (24/8, 18:15), σε φιλική αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Τέλος, κάλεσε τον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης και της Λακωνίας στο πλευρό της ομάδας για ανάλογες επιτυχίες, σαν την περσινή, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της ανόδου στη Football League.

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν, που θα μας βρει στο πρωτάθλημα της Football League. Δουλεύουμε σκληρά, σε καθημερινή βάση, με το τεχνικό επιτελείο, για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα τόσο απαιτητικό πρωτάθλημα όπως το φετινό. Ακολουθεί αύριο ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Ατρόμητου, που κατά την άποψη μου είναι μέσα στις πέντε καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Περιμένουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να μας δώσει ώθηση και με την βοήθεια του να φτάσουμε σε νέες επιτυχίες στο μέλλον».

Η γενική είσοδος για την αναμέτρηση της Τετάρτης (24/8, 18:15) έχει οριστεί στα 10€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 17:00.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ υπενθυμίζει πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Οι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη