Σπάρτη 0 – 1 Ζευγολατιό: Ενημερωθείτε ζωντανά από το isports.gr

H ΠΑΕ Σπάρτη υποδέχεται στο τέταρτο φιλικό προετοιμασίας της τον Α.Ο. Ζευγολατιού. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 25 Αυγούστου με ώρα έναρξης 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα μπορείτε να ενημερωθείτε κατά την διάρκεια του αγώνα με τις κυριότερες φάσεις, στατιστικά, σκόρερ και άλλα. 

Σε κάθε φετινό αγώνα της Σπάρτης θα μπορείτε να ενημερώνεστε από το isports.gr. Όσοι επιθυμούν να προβάλλουν την επιχείρησή τους ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Στη Football League δεν υπάρχει η δυνατότητα Live streaming συνεπώς ο μόνος τρόπος ενημέρωσης για την εξέλιξη του αγώνα είναι μέσω κειμένου και το isports.gr θα συνεχίσει να σας ενημερώνει όπως κάνει από την έναρξη λειτουργίας του με τους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων Λακωνίας και της Γ’ Εθνικής. Κατά την διάρκεια της περιόδου το συγκεκριμένο άρθρο θα βελτιώνεται ανάλογα με τις πληροφορίες που θα μας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρουμε. Εξάλλου είναι γνωστό ότι τα άρθρα ζωντανής ενημέρωσης του isports.gr είναι ένα από τα δυνατά σημεία του isports.gr και απαραίτητα για κάθε Λάκωνα φίλαθλο αφού μπορεί να ενημερωθεί για την εξέλιξη του αγώνα της δικής του ομάδας και όλων των αγώνων της αγωνιστικής. Στους αγώνες πρωταθλήματος στο άρθρο μας θα μπορείτε να ενημερωθείτε με το σκορ, την εξέλιξη και τους σκόρερ για και τους εννέα αγώνες της Football League.

.

.

Πίνακας στατιστικών isports

Ομάδες  Σκορ   Λεπτό  Κόρνερ  Κίτρινες  Κόκκινες 
sparti_pae Σπάρτη

 0

τελικό3 20

 zeugolatioA.Ο. Ζευγολατιού

1

 120

 

logo

Αναλυτική ενημέρωση αγώνα

.

sparti_paeΣπάρτη 0 – 1 τελικό  zeugolatio Α.Ο. Ζευγολατιού (0 – 0 ημίχ)

Διατητής: Ανούσος, Βοηθοί: Γιαννόπουλος, Δημακάκος

Α’ ημίχρονο

17:34 Έναρξη φιλικού

5′ Ωραίο γυριστό ο Ηλιόπουλος μετά από σέντρα του Μπουντούπουλου, αποκρούει ο Τσέλιος 

15′ Πάλι ο Ηλιόπουλος με τον ίδιο τρόπο, μπλοκάρει ο Τσέλιος

30′ Κίτρινη ο Κατσίκης, μια έχουν και οι φιλοξενούμενοι

Ένταση στον αγώνα μεταξύ των παικτών, 4 κίτρινες σε 30 λεπτά όλες δικαιολογημένες από τον Ανούσο, κίτρινη ο Μπουντόπουλος

Β’ ημίχρονο

18:37 Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

56′ Χατζηστάμου το 0 – 1 για το Ζευγολατιό

59′ Τσέλιος αποκρούει σουτ του Ηλιόπουλου

64′ Κορτέσης αντι του Τσούβαλη

71′ Ασπιώτης αντί του Γαρυφαλλόπουλου

Τελικό σκορ 0 – 1 υπέρ του Α.Ο. Ζευγολατιού.

Σπάρτη: Τσούβαλης, Κοντοές (57′ Κορνέζος), Κατσίκης (Μπέτσιος), Καρτσαμπάς (46′ Γκαλίτσιος), Παναγιώτου, Σινίκ (46′ Παπαχρήστος), Οικονομόπουλος (46′ Χάδιαρης), Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος, Ηλιόπουλος (57′ Αμπέρτο), Γαρυφαλλόπουλος (71′ Ασπιώτης)

Kορτέσης, Κορνέζος, Γκαλίτσιος, Παπαχρήστος, Χάδιαρης, Αμπέρτο, Ρασσιάς Στέφανος, Ασπιώτης, Μπέτσιος, Τσακλαμάκης.

Α.Ο. Ζευγολατιού: Τσέλιος, Ατματζίδης, Σενάϊ, Σιγάλας, Φυσσαράκης, Βιδάλης, Κόρμαλης, Μαλαχάτος, Χρυσοφίδης, Διαμαντόπουλος, Μοδάκης 

Παππάς, Καλλίρης, Κόντης, Καπουράνης, Βελέντζας, Χουσελάς