Σύνδεσμος Προπονητών Λακωνίας: Αποφάσεις έκτακτης γενικής συνέλευσης 11 Αυγούστου

?????????????

Έκτακτη Γενική Συνέλευση  πραγματοποίησε την  Πέμπτη 11/08/2016 ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ στο Πνευματικό Κέντρο, του Δήμου Ευρώτα στη Σκάλα.

Σύμφωνα με το καταστατικό και την πρόταση του Δ.Σ.  τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας  εξέλεξαν ομόφωνα το Προεδρείο τη Γενικής Συνέλευσης :

Πρόεδρος ο Μπαρμπαρούσης  Γεώργιος , γραμματέας ο Κουτσοβασίλης Ιωάννης  και ο Φαρλέκας Δημήτριος  και  προχώρησαν στη συζήτηση των θεμάτων της  Έκτακτης Γενική Συνέλευσης.

 

Αποφασίστηκε ομόφωνα η  ΄΄Εναρμόνιση του καταστατικού του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λακωνίας  με το καταστατικό της   Π.Ε.Π.Π. (Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου)΄΄.

Ακολούθησε συζήτηση-ενημέρωση των παρόντων μελών του Συνδέσμου για τα θέματα που προκύπτουν για τη νέα αγωνιστική χρονιά και τα επαγγελματικά δικαιώματα του Λάκωνα προπονητή.

Ο προβληματισμός των Λακώνων Προπονητών Ποδοσφαίρου ήταν μεγάλος και τηρούν στάση αναμονής καθώς με  τις τελευταίες αλλαγές που υπήρξαν στον ΚΑΠ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ της ΕΠΟ και τις αποφάσεις των Τοπικών Ενώσεων, εν πολύς ακυρώνεται το πάγιο αίτημα του συνδέσμου για την υποχρέωση των συλλόγων της Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  τοπικού, τις  ακαδημίες  και τις γυναικείες ομάδες, να προσλαμβάνουν μόνον πτυχιούχους με πτυχίο  UEFA  προπονητές.

Η ολομέλεια του σώματος, παμψηφεί, αποφάσισε να ενημερώσει  αρχικώς τα Μέλη του  και τα Σωματεία που εμπίπτουν, στις παραπάνω κατηγορίες και να στηρίξει με κάθε τρόπο το δίκαιο των αιτημάτων της.

 

Ο Σύνδεσμος μας, εκφράζει τις ευχαριστίες του στα μέλη του για την μεγάλη προσέλευση αλλά και την ομαλή και άψογη διαδικασία στη Γενική Συνέλευση.

 

Για το Δ.Σ.