ΠΑΕ Σπάρτη: Βραβεύσεις από την ΕΠΣ Λακωνίας (βίντεο)

Την τιμητική της είχε η ΑΕ Σπάρτη, στην κλήρωση των αγώνων Πρωταθλημάτων Α’-Α1- και Β’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣ Λακωνίας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στο κτίριο του Διοικητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Την ομάδα εκπροσώπησαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ κ. Ηλίας Κατσογιάννης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Ιωάννης Βουζιώτης και το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ κ. Δημήτριος Μπάρδης. Η ΑΕ Σπάρτη βραβεύτηκε αρχικά για την περσινή της επιτυχία, με την κατάκτηση του τίτλου στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και της ανόδου στη Football League. Το βραβείο παρέλαβαν οι κύριοι Ιωάννης Βουζιώτης και Δημήτριος Μπάρδη. Στη συνέχεια παρέλαβαν αναμνηστικά έπαθλα για την πρώτη θέση της ομάδας, στην κατηγορία Νέων και Παίδων, κατά την περίοδο 2015-2016. Παράλληλα βραβεύτηκε ο Κώστας Κρεββατάς, ο οποίος πανηγύρισε με την ΑΕ Σπάρτη, την περασμένη σεζόν, την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Λακωνίας και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης.

Το παρών στην χθεσινή κλήρωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Γιώργος Γκιρτζίκης, η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης, οι οποίοι απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό και αναφέρθηκαν στην περσινή επιτυχία της ΑΕ Σπάρτη, καθώς επίσης και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, της αστυνομίας αλλά και των σωματείων που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Λακωνίας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Παναγιώτης Καρράς, ευχαρίστησε τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την στήριξη του στην πόλη της Σπάρτης, εξήρε την προσπάθεια που κάνει προκειμένου η ΑΕ Σπάρτη να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και συνεχάρη τους Πρωταθλητές για την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Παράλληλα συνεχάρη και τις υπόλοιπες ομάδες του νομού για τις επιτυχίες τους, καθώς και για την προσπάθεια τους να διεκδικήσουν την άνοδο τους στις ανώτερες κατηγορίες μέχρι τέλους, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά της ΕΠΣ Λακωνίας για τις τιμητικές βραβεύσεις της και εύχεται στην Ένωση, στη διοίκηση και το προσωπικό της, αλλά και σε όλα τα σωματεία της και τους παίκτες τους, καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο νέο μαραθώνιο που θα ξεκινήσει.

Στο ακόλουθο βίντεο η ΠΑΕ Σπάρτη βραβεύεται για τις ομάδες υποδομών της

Α.Ε. Σπάρτη Πρωταθλήτρια Νέων

Α.Ε. Σπάρτη Πρωταθλητές Παίδων

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη