Αντι-Γκιρτζίκης ο Ελευθεριάδης της ΕΠΣ Πιερίας!

0
119

Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ θα είναι ο Δημήτρης Ελευθεριάδης, πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας, έχοντας το ρόλο του… αντι-Γκιρτζίκη που δεν έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα

«Κλείδωσε» το όνομα που αναμένεται να είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ την 1η Οκτωβρίου, εκπροσωπώντας την πλευρά που πρόσκειται στη νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Ελευθεριάδη, που όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες, είναι ο «εκλεκτός» της πλευράς που θα τεθεί αντιμέτωπη με αυτή του Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο εν λόγω είναι πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας και θα αποτελέσει ουσιαστικά τον αντι-Γκιρτζίκη που δεν έχει δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα λόγω της δίωξής του σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΠΣ Πιερίας:

«Όπως καθίσταται σαφές, με την απόφαση αυτή, οι Ενώσεις-Μέλη της Ομοσπονδίας θα στηρίξουν μια υποψηφιότητα νεανική, άφθαρτη και πλήρως ενωτική, όπως η εποχή επιτάσσει, ικανή να ανταποκριθεί στα σύγχρονα κελεύσματα και να συνδράμει στην περαιτέρω ανοικοδόμηση και ανάπτυξη του ποδοσφαίρου».

Το βιογραφικό του υποψηφίου:

Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης γεννήθηκε πριν από 43 χρόνια (14/7/1973) στην Κατερίνη. Είναι έγγαμος πατέρας δύο παιδιών και επαγγελματικά δραστηριοποιείται στον χώρο του επιχειρηματικού κόσμου, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό και ειδικότερα για το ποδόσφαιρο τον οδήγησε να ασχοληθεί με το κορυφαίο σωματείο της γενέτειράς τους, τον ιστορικό Πιερικό, του οποίου για μια εξαετία αποτέλεσε τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο.

Το 2009 εξελέγη στο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας, όπου αρχικά ήταν αντιπρόεδρος και υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις της ΕΠΣΠ.

Το Απρίλιο του 2013 τα σωματεία της Πιερίας αποφάσισαν να του αναθέσουν την προεδρία της ΕΠΣΠ, θέση την οποία κατέχει μέχρι σήμερα.

Συμμετείχε ως αναπληρωτής πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του UEFA Under 19 Championship Greece 2015 που έγινε στην Πιερία τον Ιούλιο του 2015».

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr