Ηλιόπουλος: Ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα

Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο της Σπάρτης και της Λακωνίας να δώσει το «παρών» την Κυριακή (4/9, 17:30) στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης,για την φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, απεύθυνε ο Κώστας Ηλιόπουλος με δήλωση του στο spartafc.gr.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα μας που είναι νεοφώτιστη στη Footballleague και όπως δείχνουν τα πράγματα, αν ξεκινήσει το Κύπελλο Ελλάδας σε μια εβδομάδα, ενδεχομένως να είναι το και τελευταίο εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων μας. Αναμένουμε με μεγάλη χαρά την Κυριακή τον κόσμο της Σπάρτης και της Λακωνίας στο γήπεδο με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να γίνει για μια ακόμη φορά ο 12ος παίκτης μας. Όλοι οι δρόμοι την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου οδηγούν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης. Ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα».

Η γενική είσοδος για την αναμέτρηση της Κυριακής (4/9, 17:30) έχει οριστεί στα 10€ και η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του Δημοτικού Σταδίου, το οποίο θα ανοίξει στις 16:00.

Η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ υπενθυμίζει πως τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2016-2017 ισχύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Οι κάτοχοι των νέων εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη