ΠΑΕ Σπάρτη: Πρώτη προπόνηση της κ19. Δήλωση Κατσογιάννη

0
87

Σε ρυθμούς Football League μπαίνει σήμερα και η Κ19 της ΑΕ Σπάρτη.

Τη Δευτέρα (5/9) το απόγευμα η ομάδα Νέων του συλλόγου μας θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας που θα ξεκινήσει.

Οι νεαροί αθλητές έχουν δώσει ραντεβού με το τεχνικό επιτελείο στο γήπεδο των Αμυκλών στις 15:00 και ο Νίκος Μηλιάκος θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη της νέας σεζόν.

Με αφορμή την σημερινή πρώτη προπόνηση της ομάδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ κ. Ηλίας Κατσογιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και υγεία σε όλους τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Η Κ19 είναι το μικρό παιδί της οικογένειας μας και θα έχει την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση όλων μας, ενώ σε αγωνιστικό επίπεδο θα είναι το συγκοινωνούν δοχείο με την ανδρική ομάδα.

Έτσι και το επίπεδο προπόνησης των παιδιών θα είναι το καλύτερο δυνατό και η Κ19 θα είναι προθάλαμος για την ανδρική μας ομάδας. Είχαμε δεσμευτεί ότι η πλειοψηφία των παιδιών θα είναι Λάκωνες και αυτό έγινε πράξη, για να μπορέσουμε σιγά-σιγά να αναδεικνύουμε και να προωθούμε προς την πρώτη ομάδα, λακωνικό ποδοσφαιρικό «αίμα»”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη