Παναιγιάλειος: Οι μεταγραφικές κινήσεις και τα φιλικά

Μετά την χθεσινή απόφαση της ΕΠΟ – πατήστε εδώ – να γίνει η Α’ φάση του Κυπέλλου το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στο στρατόπεδο της Σπάρτης όλα κινούνται γύρω από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στο Αίγιο. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:30 και πιθανόν να μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον OTE TV το οποίο έχει τα δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι τώρα. Το isports.gr σας αναλύει τις μεταγραφικές κινήσεις του Παναιγιάλειου, του πρώτου αντιπάλου της Σπάρτης στις φετινές επίσημες διοργανώσεις καθώς και το πρόσφατο φιλικό του στη Βάρδα.

Aναλυτικά το ρόστερ:

Ήρθαν

Γιώργος Κατίδης

Στέλιος Κρητικός

Κώστας Καζναφέρης

Γιώργος Στρέζος

Ηλίας Τσιλιγκίρης

Κώστας Βλάχος (στόπερ)

Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος (αμυντικό χαφ)

Παναγιώτης Ξόμπλιος (επιθετικός)

Παναγιώτης Κοντοές

Βασίλη Αθανασίου,

Ανδρέα Πολυχρονιάδη,

Θανάση Πατινιώτη,

Βασίλη Μπούζα 

Γιώργο Αράπη.

Έφυγαν

Γιάννης Γκοτσούλιας

Γιάννης Κολόκας

Ανανέωσαν

Χρήστο Αθανασόπουλο,

Δημήτρη Σανδραβέλη,

Χρήστο Ρέλλα,

Γιάννη Μπουρλάκη

Λεωνίδα Σκαρτσίλα

Δημήτρης Τσάπαλος

Απόστολος Στίκας

Αουρέλ Ντέμο

Τελευταίο φιλικό

Την ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟ Βάρδας γνώρισε ο Παναιγιάλειος την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου. Ο Λεωνίδας Βόκολος χρησιμοποίησε τους:

Παναιγιάλειος: Αθανασόπουλος (75′ Αθανασίου), Σανδραβέλης (46′ Ρότα), Πατινιώτης (46′ Πολυχρονιάδης), Βλάχος (60′ Κουτσοποδιώτης), Κοντοές (60′ Στίκας), Μωυσίδης (46′ Αράπης), Γκοτσούλιας (60′ Μιχαλόπουλος), Μπούζας (70′ Ρέλλας), Καζβιρόπουλος (46′ ο υπό δοκιμή Πουκέτα), Μπουρλάκης (60′ Καζναφέρης), Ξόμπλιος.