Τρείς πρωτιές για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην Νεάπολη

0
115

Τρεις ακόμα πρωτιές κατάφερε να φέρει ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, στα καλοκαιρινά open, που διεξάγονται τις τελευταίες ημέρες. Στο “Νίκος Νικολακέας Open 2016” που έγινε για 7η συνεχόμενη χρονιά στην Νεάπολη, ο όμιλός μας πήρε μέρος με τρείς αθλητές του, οι οποίοι κατέκτησαν μια εκ των τριών πρώτων θέσεων στις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Στο ταμπλό των ανδρών την 1η θέση κατέλαβε ο αθλητής μας Παναγιώτης Καρούνος, ο οποίος πέρασε τον πρώτο γύρο με bye  και εν συνεχεία επικράτησε διαδοχικά των Ανεσίδη, Αλοίμονου και Σδράκα μέχρι τα ημιτελικά. Στον τελικό ο Παναγιώτης κέρδισε και τον έτερο διεκδικητή του τίτλου, τον Λαφογιάννη κατακτώντας την 1η θέση για την φετινή χρονιά. Να θυμίσουμε ότι ο Καρούνος είχε κατακτήσει πέρυσι την δεύτερη θέση στο συγκεκριμένο open.

Στο ταμπλό των γυναικών διπλή ήταν η παρουσία του ομίλου μας με τις αθλήτριες Κανελλάκη Χρυσούλα και Προδρόμου Άννα να συμμετέχουν για πρώτη φορά στο τουρνουά και να κατακτούν την 2η και την 3η θέση αντίστοιχα. Η Χρυσούλα επικράτησε κατά σειρά των Ισμυρνόγλου, Κοντουρογιάννη και Αντωνίου στα ημιτελικά, αλλά ηττήθηκε στον τελικό από την Αλεξανδράκη, κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά. Η Άννα κέρδισε τις Κουντουρογιάννη και Λιβανού μέχρι τα ημιτελικά και αποχαιρέτησε το τουρνουά με ήττα στον ημιτελικό, από την νικήτρια του Open Αλεξανδράκη, μένοντας στην 3η θέση.

Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και ευχόμαστε καλή προετοιμασία ενόψει του τελευταίου τουρνουά της σειράς Peloponnesus Master Series, τα “Kολοκοτρώνεια 2016”