Η Στεφανίδη το διαμάντι, η Μόρις τα 5 μέτρα! (βίντεο)

Κατερίνα Στεφανίδη από χρυσό και… διαμάντια! Μετά την πρωτιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατέκτησε και τυπικά την πρώτη θέση στο Diamond League. ΑΠΙΘΑΝΟ ρεκόρ από τη Μόρις, που πέρασε τα 5 μέτρα!

Ιδανικά ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά η Κατερίνα Στεφανίδη!

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο συνέχισε τη σαρωτική της πορεία με τη δεύτερη θέση στις Βρυξέλλες, κατακτώντας την πρώτη θέση στη σειρά του Diamond League.

Η Ελληνίδα επικοντίστρια είχε εξασφαλίσει την πρώτη θέση στη σειρά των διαμαντιών, με αποτέλεσμα να αρκεί απλά η παρουσία της στις Βρυξέλλες για να πάρει το διαμάντι.

Το κατάφερε κατακτώντας την δεύτερη θέση στον «τελικό», με άλμα στα 4.76μ. -χωρίς φυσικά αυτό να επηρεάζει την τελική κατάταξη- και είδε την Μόρις να κάνει μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμφάνιση!

Η Αμερικανή έσπασε το φράγμα των πέντε μέτρων στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, ενώ προσπάθησε να σπάσει και το παγκόσμιο ρεκόρ, χωρίς να τα καταφέρει. Μετά τον αποκλεισμό της Στεφανίδη, στα 4.94μ. η Μόρις συνέχισε μόνη και… άνετη στα πέντε μέτρα.

Τα πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια και δημιούργησε την κορυφαία φετινή επίδοση, ρεκόρ Diamond League, ρεκόρ αγώνα και εθνικό ρεκόρ!

Στα 5.07μ, όμως, δεν τα κατάφερε, με την Ινσιμπάγιεβα να παραμένει ακλόνητη κάτοχος του Παγκοσμίου Ρεκόρ.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr