Α.Ο. Σπάρτης: Πανηγυρίζει τον τίτλο στο Αίγιο.

?????????????

Σπάρτη και Παναιγιάλειος τίθενται αντίπαλοι σήμερα μετά από 30 χρόνια για το Κύπελλο Ελλάδας. Τελευταία φορά που συναντήθηκαν ήταν την περίοδο 1986-1987 στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικης.  Την χρονιά εκείνη η Σπάρτη πήρε το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής και ανέβηκε στη Γ’ Εθνική κατηγορία και ο Παναιγιάλειος έπεσε στο τοπικό. Στον πρώτο γύρο η Σπαρτη επικράτησε 6 – 0 εντός έδρας ενώ στο δεύτερο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0 – 0. Στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου που έγινε τρεις αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα η Σπάρτη με το βαθμό της ισοπαλίας κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο. ‘Ενα παιχνίδι που είχε πολύ ένταση (πριν στα αποδυτήρια μεταξύ των παικτών αλλά και κατά την διάρκεια του με δυνατά μαρκαρίσματα) γιατί στον πρώτο γύρο είχε σπάσει το πόδι του ο σεντερ φορ του Αιγίου στον αγώνα της Σπάρτης από μαρκάρισμα. Πρόεδρος ο Άρης Κανελλάκης και προπονητης ο Γιάννης Γκαιτατζής.

Για τον Α.Ο. Σπάρτης είχαν αγωνιστεί οι: Σιδέρης, Ρασσιάς, Αντωνόπουλος, Σταυρόπουλος, Τσούμας, Κοντογιώργης, Δερμάτης, Ρέντζης, Γεωργίτσος, Δέδες, Βαρδαμάσκος (75′ Κοκκόλης).

Σήμερα καλούνται οι Λάκωνες να πάρουν ένα καλό σκορ ενόψει του δεύτερου αγώνα και να αποκτήσει προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη