Παναιγιάλειος – Σπάρτη: Στιγμιότυπα και δηλώσεις Βόκολου, Αντωνίου, Μπουντόπουλου

0
120

Στο ακόλουθο βίντεο μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από το Παναιγιάλειος – Σπάρτη 0 – 4 και δηλώσεις των Μπουντόπουλο, Αντωνίου, Βόκολος.

Δηλώσεις Αντωνίου

Να μην χαλαρώσουμε», αξίωσε ο Αντωνίου, περισσότερο για να κρατά σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του εν όψει της συνέχεια, παρά επειδή φοβάται ανατροπή από τον Παναιγιάλειο. Κερδίσαμε μια ομάδα που θα έχει διαφορετική εικόνα στο πρωτάθλημα επειδή έχει σημαντικές μονάδες. Η πρόκριση δεν έχει κριθεί ακόμη και πρέπει να διατηρήσουμε την ομάδα μας σε υψηλό ρυθμό και να μην χαλαρώσουμε. Ουσιαστικά το σημερινό (σ.σ. 14/9) ματς, όσο και η ρεβάνς αποτελούν πιο επίσημα ματς προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες. Είμαστε μια νέα ομάδα που έχει στόχο την παραμονή στην κατηγορία και θέλουμε να το κάνουμε αυτό νωρίς στην χρονιά. Στόχος μέσα στην τριετία είναι να ανέβουμε στη Σούπερ Λίγκα.

 

Δηλώσεις Βόκολου

Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και να πω ότι η ομάδα ήταν ανέτοιμη. Δίκαια χάσαμε, αλλά το σκορ είναι βαρύ για την ομάδας μας. Είμαστε ένα νέο σύνολο που θέλει να βασιστεί στη ομαδικότητα και να να είναι η δύναμή του εκεί. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είναι υπέρβαση για εμάς το ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι στις 25 Σεπτεμβρίου και ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Τα γκολ τα δεχθήκαμε από δικά ματς ατομικά λάθη και όχι από προσπάθειες του αντιπάλου μας.  

Τα δικαιώματα των βίντεο ανήκουν αποκλειστικά στον Ote tv.

https://youtu.be/Sqpw5n2Edp0

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη