Αστέρας Τρίπολης: Γέλια, εσωτερικοί τριγμοί και απάντηση στον Μουκάμ.

0
149

Ο Μούκαμ και η απάντηση του Αστέρα

Οσο “θόρυβο” δεν έκανε με την αγωνιστική του παρουσία στον Αστέρα, προσπάθησε να κάνει ο Μούκαμ με τη συνέντευξη που παραχώρησε σε γαλλική ιστοσελίδα – ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Διαβάστε την απάντηση του Αστέρα στον πρώην ποδοσφαιριστή του. 

Ο Μούκαμ παραχώρησε συνέντευξη στη γαλλική ιστοσελίδα τη γαλλική ιστοσελίδα “footballski.fr” αναφέροντας ότι “ο πρόεδρος έφτιαχνε την 11άδα στην ομάδα”, αλλά και για θέματα στο εσωτερικό της ομάδας. 

Μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Γιάννη Ντάλλα, απάντησε ο σύλλογος. Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook: 

“Ωχ, μας πήραν χαμπάρι και τώρα κινδυνεύουμε να χάσουμε τον “προπονητή” μας, ο οποίος θα γίνει περιζήτητος! Βλέπω ουρά προτάσεων από ομάδες που ψάχνουν “κόουτς” και θα θέλουν να πάρουν Κύπελλο και να παίξουν στους ομίλους του Europa League…

Υ.Γ. Αλλά δεν φταίει κανείς… Ο Αστέρας που τον πλήρωνε για ποδοσφαιριστή και του παρείχε τα πάντα”.

 

Γέλια και “εσωτερικοί τριγμοί” λόγω Μούκαμ!

Τριγμούς στο ποδοσφαιρικό οικοδόμημα του Αστέρα,

προκάλεσε η δήλωση βόμβα του Μούκαμ σε γαλλικά ΜΜΕ! 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, Μπάκος και Καϋμενάκης φέρονται να ήρθαν στα χέρια, μετά τις αποκαλύψεις του Καμερουνέζου για παρεμβάσεις της διοίκησης στο έργο του προπονητή. Ο καυγάς απειλεί να διαλύσει γενικότερα τις σχέσεις των 2 ανδρών, ενώ δείχνει ικανός να θέσει σε κίνδυνο τη γενικότερη λειτουργία του συλλόγου.

Αιτία του επικού τσακωμού των Μπάκου-Καϋμενάκη, το ποιος τελικά έδινε “χαρτάκι” στον προπονητή τα τελευταία χρόνια και έστελνε με τις επιλογές του την ομάδα στην Ευρώπη! Οι δύο ιδιοκτήτες ερίζουν για το ποιος ήταν καλύτερος προπονητής, κάτι το οποίο έκανε έξω φρενών το Γιώργο Μποροβήλο, ο οποίος θεωρεί πως αυτός έκανε τη δουλειά του κόουτς καλύτερα και από τους δύο!

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι αντιπρόεδροι Δημήτρηδες (Μποροβήλος και Κενές), θεωρούν πως και αυτοί έδιναν ονόματα για την 11άδα, άρα έχουν μερίδιο στις Ευρωπαϊκές πορείες! Το θέμα μοιάζει να παίρνει έκταση χιονοστιβάδας με απίστευτες διαστάσεις και απρόβλεπτες συνέπειες για τον Αστέρα! 

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr