Α’ κατηγορία Λακωνίας: Αναλυτικά στοιχεία αγώνων Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου

0
179

Σε ένα χρονικό σημείο μετά τις 17:30 την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στο συγκεκριμένο άρθρο ήταν συνδεδεμένοι 148 επισκέπτες, νούμερο που μπορεί να συγκριθεί μόνο με το άρθρο live streaming του μπαράζ μεταξύ της Κυπαρρισίας και της Α.Ε. Σπάρτης στο Περιστέρι που περισσότερους από 200 ταυτόχρονους μοναδικούς επισκέπτες. Σημαντικό στοιχείο που δείχνει την πολύ μεγάλη επιτυχία στο νούμερο αυτό είναι το γεγονός ότι δεν αγωνιζόταν η Σπάρτη σήμερα!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τα πολύ μεγάλα νούμερα μοναδικών επισκεπτών του isports και την βοήθειά σας είτε μέσω διαφημίσεων στη σελίδα μας είτε μέσω άλλων τρόπων.

148_25sep16

Και αυτή την αγωνιστική περίοδο οι συνεργάτες του αθλητικού site της Λακωνίας isports.gr θα βρίσκονται στα γήπεδα της Λακωνίας για να σας ενημέρωσουν άμεσα και έγκυρα για την εξέλιξη των αγώνων.  Σήμερα Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το isports.gr βρίσκεται στο γήπεδο Καστορείου, στο Δημοτικό Στάδιο Φάριδος – Ν. Παπαδάκος, στο γήπεδο Συκέας και στο γήπεδο του Έλους Β. Μιχελάκος για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη των τεσσάρων αγώνων του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας. Όλοι οι αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 16:00. Όπως είναι φυσικό το ενδιαφέρον στρέφεται στο ντέρμπι στο Καστόρι μεταξύ της Ένωσης Πελλάνας Καστορείου και του ενισχυμένου Αστέρα Βλαχιώτη. Η φωτογραφία με τον Γαρόζη στην εστία από αγώνα της Α.Ε. Σπάρτης στο Καστόρι από το πλούσιο αρχείο φωτογραφιών του isports.gr. Φέτος ο Κώστας Γαρόζης υπερασπίζεται την εστία του Αστέρα Βλαχιώτη.

 

pellana_kommeno2Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου  0 – 1 τελικό   vlaxioti_sima_kalo_leukoΑστέρας Βλαχιώτη  (0 – 1 ημίχ)

 

Γκολ: Μπούνας το 0 – 1 στο 20′.

Κόκκινη: απευθείας κόκκινη ο Μπριλάκης στο 90′

Διαιτητής: Σελίμος, Boηθοί: Παλαμίδας, Μπούτσαλης

Α.Ε. Πελλάνας Καστορείου:  Αλεξανδρόπουλος, Οδεσιμιωτης, Σερτζιο, Σπυρόπουλος, Κουτίβας, Μαρίνος, Αποστολόπουλος, Μπεντεβής, Γεωργαντάς, Νικόλαρος, Πάολο.

Αστέρας Βλαχιώτη: Γαρόζης, Τσουκαλάς, Σπηλιωτόπουλος, Μπριλάκης, Χρήστου, Σταμογιάννος, Λιόσης, Τσιμικλής, Σαραντόπουλος, Μπούνας, Γκόγκας. 

Α’ ημίχρονο

Ο Αστέρας Βλαχιώτη έχει την κατοχή και πιέζει τους γηπεδούχους.

20′ Τσουκαλάς την πάσα Μπούνας με πλασέ κάνει το 0 – 1.

B’ ημίχρονο

90′ Ο Σελίμος αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον Μπριλάκη για χτύπημα εκτός φάσης. 

ξηροκάμπι_σήμα_μικροΑπόλλων Ξηροκαμπίου  2 – 0 τελικό  aggelona Α.Ο. Αγγελώνας  (0 – 0 ημίχ)

Γκολ: Λεωνίδας Χριστάκης το 1 – 0 στο 57′, Μπέκελης το 2 – 0 στο 73′.

Διαιτητής: Παναγάκος, Boηθοί: Γιαννόπουλος, Κωτσονούρη

Απόλλων Ξηροκαμπίου: Χατζηπετράκος, Χριστάκης Γ., Ταμπάκης, Γραμματικάκης, Σίδερης, Ατσαβες, Μπέκελης, Κελεμένι, Κυριακόπουλος, Σούμπασης, Χριστακης Λ.

 

Α.Ο. Αγγελώνας: Παναρίτης, Διαμαντάκος, Κοκκαλιάρης, Νικολακάκης, Πράγαλος, Μουτσάτσος, Βλάχος, Λεκάκης Στ., Μιχαηλίδης (40′ Ζαχαρόπουλος Δ.), Παπαδάκης (Λεκάκης Στ.), Κωστάκης Σολων (Αλεξάκης Β.).

ευρωταςελουςΕυρώτας Έλους  3 – 1 τελικό   monemvasiaΚάστρο Μονεμβάσιας  (0 – 1 ημίχ)

Γκολ: Μπούμπαλης το 0 – 1 στο 5′, Σκλαβενίτης το 1 – 1 στο 51′, Κουτσοβασίλης το 2 – 1 στο 57′, 

Ροντσέα το 3 – 1, 

Διαιτητής: Ανούσος, Boηθοί: Σόβολος, Καφετζόπουλος

Ευρώτας Έλους: Μαντζιος, Ροντσέα, Τζανετάκος, Σκλαβενίτης, Μανουσόπουλος, Κολλάτος, Κλάψης, Αλίμπαλης, Κουτσοβασίλης, Χριστάκος, Δήμας.

Κάστρο Μονεμβάσιας: Γαλανάκης, Κακούσιος, Κεκερης, Ασλανίδης Τσαρικτί, Τραϊφόρος, Κλογκερι, Μπούμπαλης, Μπαρλα, Λυμπερόπουλος, Κώνστας. 

sikia_logo_neoΑτρόμητος Συκέας  1 – 0 τελικό   ηφαιστοςβρονταμα Ήφαιστος Βρονταμά  (1 – 0 ημίχ)

Γκολ: Κανελλάκης το 1 – 0 στο 3′.

Κόκκινη: Με δεύτερη κίτρινη ο Φερίζης στο 90′

Διαιτητής: Σίγγαρης, Boηθοί: Αλειφερόπουλος, Ατσαβές

Ατρόμητος Συκέας: Ρουσιαμάνης, Αναστασάκης, Κουτρουλάκης Γ., Κλαουντιο, Κότσαλης, Σαργκάνης, Πορφύρης Λιακάκος, Κανελλάκης, Κουτρουλάκης Αλ., Κρισάφι.

Ήφαιστος Βρονταμά: Απαλοδήμας, Χαντζής, Καλογιάννης Π., Λακιώτης, Γεωργόπουλος, Καλογιάννης Γ., Φερίζης, Μανιάτης, Τσάκωνας, Παππάς, Λάτσης.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας

 

 

deals_for_sparti