Σπαρτιατικός: Eπτά αγωνιστικά τμήματα πετοσφαίρισης την περίοδο 2016-17!

0
106

Ενα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στους επαγγελματίες και γονείς που στάθηκαν δίπλα στο τμήμα την περσινή χρονιά και ενα ευχαριστώ εκ των προτέρων για όσους παλιούς και καινούργιους σταθούν και φέτος δίπλα στα αγωνιστικά μας τμήματα.

Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετέχουμε στα πρωταθλήματα της περιφέρειας με τα περισσότερα τμήματα που έχει δηλώσει ποτέ ο σύλλογος. Στο παρκέ φέτος θα αγωνιστούν 7 τμήματα:
-Παμπαίδες
-Παίδες
-Άνδρες
-Παγκορασίδες
-Κορασίδες
-Νεάνιδες
-Γυναίκες
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον όμιλο των κορασίδων για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος θα αγωνιστούν 2 ομάδες απο τον σύλλογο:
ΣΓΣ 1 και ΣΓΣ 2.
Ολα αυτά καθιστούν σαφές οτι η πετοσφαιριση στην πόλη μας κερδίζει συνεχώς έδαφος, αθόρυβα, μέσα απο την δουλειά στις υποδομές και στα αναπτυξιακά τμήματα μακρυά απο τοπικές αντιδικίες, εγωισμούς και οικονομικά συμφέροντα και ο σύλλογος πλέον εχει γίνει ανταγωνιστικός και σε περιφερειακό επίπεδο.
Σε επόμενη ανακοίνωση θα αναρτηθούν οι ημερομηνίες διαξαγωγής των πρωταθλημάτων και ο αριθμός των ομάδων καθώς και οι μεταγραφές των αθλητών/τριών που αποχωρούν λόγω σπουδών.