ΠΑΕ Σπάρτη: Σε αναζήτηση αντιπάλου για φιλικό.

0
91

Τα πράγματα στην Football League δεν είναι καλά δυστυχώς με την διοργανώτρια να ψάχνει παντού για χορηγούς που θα φέρουν στις ομάδες χρήματα – πατήστε εδώ. Στη Σπάρτη ο αρχικός προγραμματισμός έχει φέρει την ομάδα σε ένα καλό σημείο σε όλα τα επίπεδα.

Στα αγωνιστικά οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά. Στο Σαϊνοπούλειο πραγματοποιήθηκε το πρωί η σημερινή προπόνηση της ομάδας. Μετά την προθέρμανση το πρόγραμμα των παικτών περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και passinggame. Ο τελευταίος αγώνας της ομάδας, ήταν πριν από μισό μήνα περίπου, στις 17 Σεπτεμβρίου για την Α’ φάση του Κυπέλλου με τον Παναιγιάλειο.  Tο τεχνικό επιτελείο προσπαθεί να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικούς ρυθμούς και το Σάββατο 1 Οκτωβρίου έγινε φιλικό με την ομάδα κάτω των 19 ετών του συλλόγου. Σήμερα η ομάδα επέστρεψε σε ρυθμούς προπονήσεων αφού χθες είχε δοθεί ρεπό.

Απαιτείται η εύρεση ενός αντιπάλου για φιλικό αγώνα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πιθανόν το Σάββατο να διεξαχθεί φιλικό με την Καλλιθέα, κάτι όμως που αυτή τη στιγμή δεν έχει οριστικοποιηθεί.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη