Άμιλλα Αγίου Ιωάννη: Η οικογένεια του συλλόγου έχει μεγαλώσει με το τμήμα καλαθοσφαίρισης

0
133

Η οικογένεια του αθλητικού συλλόγου Αγίου Ιωάννη «Η ΑΜΙΛΛΑ»  έχει μεγαλώσει, πιο συγκεκριμένα έχει  προσθέσει  από πέρυσι στην ήδη επιτυχημένη παρουσία του συλλόγου στο ποδοσφαιρικό χάρτη της Λακωνίας και τμήματα καλαθοσφαίρισης (Μπάσκετ).

                Η αρμονική συνύπαρξη και λειτουργία των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ είναι δεδομένη και η συμπόρευση των τμημάτων έχει να δώσει μια νέα δυναμική στον αθλητικό σύλλογο του Αγίου Ιωάννη «Η ΑΜΙΛΛΑ» αλλά και στον τοπικό αθλητισμό της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής του νομού μας.

                Υπεύθυνος των τμημάτων μπάσκετ είναι  ο προπονητής , Ιωάννης Κουσούλης (κάτοχος δελτίου ταυτότητας  προπονητή καλαθοσφαίρισης) και του ευχόμαστε να συνεχίσει το ήδη επιτυχημένο έργο του , που ξεκίνησε πέρυσι με το τμήμα mini στο αντίστοιχο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε από την (Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.)                         Ένωση Καλαθοσφαιρικών  Σωματείων Κεντρικής & Νότιας Πελοποννήσου.     

                Στα τμήματα μπορούν να εγγραφούν όλα τα παιδιά ηλικίας από 6 έως 15 ετών οποιαδήποτε στιγμή του έτους.  Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση μπορείτε να καλείτε στον Γενικό Αρχηγό του τμήματος μπάσκετ Αλικάκο Ανδρέα  6937-4827520 , καθώς και στον έφορο Μανωλόπουλο Παύλο 6948-737566 ή στο τηλέφωνο της Ακαδημίας μπάσκετ 697- 27 30 100.