ΠΑΕ Σπάρτη: Στήριξη διαρκείας από τον κόσμο!

0
114

Η αγάπη του κόσμου για την ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ αποτυπώνεται στην κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας, που συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Η διοίκηση της ΠΑΕ, αφού ευχαριστήσει τους φιλάθλους που έδειξαν εμπράκτως την στήριξη τους στην ομάδα της καρδιάς τους, ενημερώνει πως η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2016-2017 πολύ σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Καλούμε λοιπόν κάθε ενδιαφερόμενο να παραλάβει εγκαίρως την κάρτα του για να εξασφαλίσει μια θέση στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Football League των τελευταίων ετών.

Όπως τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ χρειάζεται την ενίσχυση του κόσμου για να μπορέσει να σταθεί στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ (Βρασίδου 144, Κτίριο Β, 1ος όροφος).

Ώρες διάθεσης: 10:00-16.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο [email protected]

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2731301083

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ                                         ΤΙΜΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ                                             180 €

VIP                                                           300 €

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ                                   ΓΟΝΙΟΣ 180 € + ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ 70 €

Σημείωση:

1η: Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες και για όλους τους εντός έδρας του πρωταθλήματος Football League 2016 – 17. Οι κάρτες VIP ισχύουν και για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, μέχρι και την 2η φάση.

2η: Το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για παιδιά έως και 15 ετών, για τη αγορά του οποίου απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει περιορισμένες θέσεις.

3η: Με την αγορά κάρτας διαρκείας η ΠΑΕ χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ και την κάρτα μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αξίας 10€.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη