Γιαλιάς: Είμαι κατά της έναρξης του πρωταθλήματος. Εάν πέρυσι είχαμε δύο, φέτος θα έχουμε πέντε στημένα

Την αντίθεσή του στην έναρξη του πρωταθλήματος της Football League το προσεχές Σάββατο (22/10) εξέφρασε, μιλώντας στο “Metropolis 95.5” ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων, Χρήστος Γιαλιάς και δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά τόνισε… ανοιχτά πως θα υπάρχουν πολλά στημένα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Συν τις άλλοις, χαρακτήρισε “λίγο” τον πρόεδρο της Λίγκας, Στέλιο Σφακιανάκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη στάση του ιδίου και των Τρικάλων ενόψει του σημερινού δ.σ.: “Είμαι κατά της έναρξης του Πρωταθλήματος. Δέκα ομάδες θα διαλύσουν. Εκεί που είχαμε δύο στημένα κάθε αγωνιστική, τώρα θα έχουμε πέντε. Και εμείς που κάνουμε πρωταθλητισμό δεν το θέλουμε. Εγώ δεν έχω ανάγκη πόρους, αλλά είμαστε όλοι ένα μαγαζί.

Αν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα χωρίς χορηγίες, οι ομάδες που δεν έχουν πόρους θα τα πάρουν από τις ομάδες που έχουν λεφτά. Εκεί που είχαμε δύο στημένα, θα έχουμε πέντε. Γιατί να μην έχουμε ένα τίμιο πρωτάθλημα και ο καλύτερος να κερδίσει;”.

Για τον Στέλιο Σφακιανάκη: “Στο προηγούμενο Δ.Σ. έκανα μομφή εναντίον του. Είναι λίγος, δεν μας εκφράζει και πρέπει να αποχωρήσει”.