Ολυμπιακός Γυθείου – Απόλλων Ξηροκαμπίου 6 – 0 (βίντεο, φωτογραφίες)

?

Ο Ολυμπιακός Γυθείου πέτυχε μια εύκολη νίκη την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου – Χ. Βασιλάκος με σκορ 6 – 0 επί του Απόλλωνα Ξηροκαμπίου.  Οι Κατσικάς και Παντελής πέτυχαν 3 και 2 γκολ αντίστοιχα στην 4η φετινή νίκη των ερυθρόλευκων.  Αγωνίστηκαν ως αλλαγή επιστρέφοντας από τραυματισμό ο Γιάννης Μπουρελάκος και Γιάννης Γρηγορακάκης. Ο Απόλλωνας τελείωσε τον αγώνα με 9 παίκτες επειδή είχε ολοκληρώσει τις τρεις αλλαγές του ο Αναγνωστόπουλος και δεν μπορούσε να αντικαταστήσει ποδοσφαιριστή που αποχώρησε με τραυματισμό και λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη ο Λεωνίδας Χριστάκης. Tην επόμενη αγωνιστική ο Ολυμπιακός Γυθείου ταξιδεύει στο Καστόρι για το ντέρμπι με την Ένωση Πελλάνας Καστορείου ενώ ο Απόλλων Ξηροκαμπίου υποδέχεται τον Αστέρα Βλαχιώτη.

anoixtoxromo_olympiakosgitheiouΟλυμπιακός Γυθείου 6 – 0 τελικό   ξηροκάμπι_σήμα   Απόλλων Ξηροκαμπίου  (4 – 0 ημίχ)

Γκολ: Παντελής το 1 – 0 στο 8′, Κατσικάς το 2 – 0 στο 15′ με κεφαλιά, Παντελής το 3 – 0 στο 25′, 

Κατσικάς το 4 – 0 στο 43′, Κατσικάς το 5 – 0 στο 47′, Αναστασάκος το 6 – 0 στο 81′.

Kόκκινη: Χριστάκης Λ. με δεύτερη κίτρινη στο 88′.

Διαιτητής: Παναγάκος, Boηθοί: Ξανθάκος, Μανωλακάκη 

Ολυμπιακός Γυθείου: Μύρτα, Πετρόπουλος, Πατσάκος, Καρνιάτης, Καζιάνης, Κατσικας, Βλάχος (66′ Εμμανουηλίδης), Κωστάκος (56′ Μπουρελάκος Γ.), Παντελής (74′ Γρηγορακάκης), Αναστασάκος, Λιγνός.

Απόλλων Ξηροκαμπίου: Χατζηπετράκος, Γραμματικάκης (28′ Γομάτος), Μπέκελης, Ταμπάκης, Χριστάκης Γ., Κελεμένι, Ατσαβές, Αρνιώτης, Σίδερης (55′ Χριστάκος Κ.), Χριστάκης Λ, Σούμπασης (46′ Σταυρόπουλος).

το 2 – 0

το 3 – 0

το 4 – 0

το 5 – 0

?

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Ολυμπιακού Γυθείου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα του Απόλλων Ξηροκαμπίου

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

?

?
?
?
?
?
?
?
?

20161023_171636_a