Χανιά: Ευχαριστήριο προς χορηγούς και έκκληση στους φιλάθλους

0
108

Αγώνα δρόμου έκανε η διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, προκειμένου να εξασφαλίσει για την Ε.Ε.Α, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, για την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Football League.

Προς τούτο, η Π.Α.Ε Α.Ο.Χανιά, θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Χανίων και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κύριο Βάμβουκα και τους αντιδημάρχους κυρίους Βλαχάκη, Κουκλάκη, για τη σημαντική βοήθεια που προσέφεραν την ύστατη στιγμή και απέδειξαν, ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για τη μεγάλη ομάδα της πόλης, τον Α.Ο.Χανιά.

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, θέλει επίσης να ευχαριστήσει τους μεγάλους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας. Τις εταιρείες ΑΝΕΚ, ΙΝΚΑ, SAMARIAS, ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΤΖΙΝΕΥΡΑΚΗΣ, ΘΥΜΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Η διοίκηση της ιστορικής ομάδας των Χανίων, κάνει έκκληση στους υγιείς φιλάθλους του Α.Ο.Χ, να ενισχύσουν οικονομικά τη μεγάλη τους αγάπη, αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας, στα οποία, συμπεριλαμβάνονται και οι αγώνες κυπέλλου, απέναντι σε Ολυμπιακό και Πλατάνια.