Χανιά: Η αποστολή για Σπάρτη. Δήλωση Δρακόπουλου

Η προετοιμασία του Α.Ο.Χ. για το παιχνίδι κυπέλλου με αντίπαλο τη Σπάρτη (Πέμπτη 27/10, 15:00, OTE TV 1) ολοκληρώθηκε και ο Αντώνης Δρακόπουλος, ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του, την αποστολή, για το αυριανό ματς αλλα και για τον αγώνα της πρεμιέρας της Football League απέναντι στον Παναιγιάλειο.

Ο τεχνικός λοιπόν, της ιστορικής ομάδας των Χανίων, θα έχει μαζί του, τους Αθανασίου, Ρούνιτς, Ηρακλή, Δαμιανάκη, Ζέρη, Τσουκάνη, Φουρλάνο, Γκεμίση, Μάνιας, Σταματή, Λύρα, Βαρούχα, Αποστολόπουλο, Θεολόγου, Μαργαρίτη, Σιάννη, Ντούμο, Λάλι, Παρασκευόπουλο και Νικολόπουλο.

“Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Ξεκινάμε δηλαδή τις υποχρεώσεις μας απο το θεσμό του κυπέλλου. Σίγουρα στον όμιλο μας υπάρχουν τα αδιαφιλονίκητα φαβορί αλλα εμείς, μέσα απο αυτό το θεσμό, θα κοιτάξουμε να αποκτήσουμε εμπειρίες. Έχουμε μπροστά μας τώρα το παιχνίδι με τη Σπάρτη, η οποία έχει δώσει ήδη δυο επίσημα παιχνίδια. Χωρίς να είναι ο σκοπός μας το κύπελλο, θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορουμε”, δήλωσε το τεχνικός του Α.Ο.Χ. Αντώνης Δρακόπουλος για το παιχνίδι με τη Σπάρτη.