Αναστασάκος: Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσε βροντερό παρών και στο σημερινό αγώνα!

0
122

Ο αρχηγός και ηγέτης της Σπάρτης Ηλίας Αναστασάκος δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Πανθρακικού. Στεκόμαστε σε δύο σημαντικά σημεία, το ευχαριστώ στο κόσμο και την απάντηση που έδωσε στην ερώτηση δημοσιογράφου για τη διαφορά τοπικού – Football League.  Δήλωσε αναλυτικά:

Καλή χρονιά σε όλους και στην αντίπαλη ομάδα. Σήμερα έγινε ένας πολύ καλός αγώνας σε αθλητικά πλαίσια, βοήθησε ο κόσμος και το πολύ καλό κλιμα. Αξίζει αυτό το πρωτάθλημα να έχει τηλεοπτικό στέγη.  Ευχαριστούμε τον κόσμο που έδωσα βροντερό παρών στο σημερινό αγώνα. Κερδίσαμε εύκολα και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και με ευρύτερο σκορ. Εύχομαι να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα.

Σε ερώτηση για το πως αισθάνεται την διαφορά του πρώτου αγώνα που αγωνίστηκε με την ομάδα στο τοπικό και πως σήμερα που έπαιζε στη Football League απάντησε: Ο σημερινός αγώνας ήταν ο ίδιος όπως ένιωθα στον πρώτο αγώνα που ήρθα στο τοπικό πρωτάθλημα. Αν αντιμετώπιζα το πρωτάθλημα της Λακωνίας σαν τοπικό θα ήμουν παίκτης τοπικού.  Όπως αντιμετώπισα το σημερινό με τον Πανθρακικό έτσι αντιμετώπισα και τον πρώτο αγώνα στην ομάδα, με την ίδια σοβαρότητα. 

Xρειάζεται δουλειά όλων μας, μόνο με καλή και σωστή δουλειά από τον φροντιστή μέχρι τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Και τα 22 παιδιά είναι βασικοί και δεν θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τραυματισμούς και τιμωρίες, αν είμαστε σοβαροί και δουλεύουμε.  Το πρωτάθλημα δεν έχει σχέση με το Κύπελλο, ούτε με τα φιλικά, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Προσπαθούν όλοι να πάρουν βαθμούς, συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να δουλεύουμε. Εύχομαι να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη