Δήλωση Δημήτρη Καρρά για το τέλος της συνεργασίας με Σπάρτη

0
108

Η Σπάρτη ανακοίνωσε πριν λίγο το τέλος της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Καρρά – πατήστε εδώ – και μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της ομάδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με αίσθημα ευθύνης, αλλά και γεμάτος με συναισθήματα συγκίνησης αποχωρώ κοινή συναινέσει από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΑΕ και των τμημάτων υποδομής της.

Θέλω μέσα από την ψυχή μου να ευχαριστήσω πρώτα απ’ όλους, τον κο Δημήτρη Γιαννακοπουλο για την τιμή που μου έκανε και με επέλεξε για την συγκεκριμένη θέση, αυτά τα 2 πολύτιμα χρόνια, τον κο Αποστόλη Παύλου, τον κο Ηλία Κατσογιάννη, όλο το Διοικητικό συμβούλιο, τον γενικό αρχηγό τον Θυμιο Σταυροπουλο τον προπονητή τον Σωτήρη Αντωνίου, τους ποδοσφαιριστές, αυτόν τον υπέροχο κόσμο, καθώς και όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 2 χρόνια για την αμέριστη στήριξη τους, κατά την παραμονή μου, ως τεχνικός διευθυντής στην οικογένεια της Α.Ε.ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΑΕ.

Η συνεργασία ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα και η σχέση εμπιστοσύνης ανάλογη με τις προοπτικές και την ιστορία της ομάδας.

Το έργο που επιτελέστηκε αυτά τα δύο χρόνια, και η άνοδος της ομάδος στην football leqague μετα από 27 χρόνια, είναι αναμφίβολα αποτέλεσμα εποικοδομητικής και συλλογικής προσπάθειας και είμαι σίγουρος πως οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν.

Εύχομαι σε όλους τους ανθρώπους της Σπάρτης και στην ομάδα, καλή συνέχεια και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει σε κάθε επίπεδο».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα της Α.Ε. Σπάρτη