Σπανός: Κρατάμε μόνο τη νίκη (βίντεο)

Οι δηλώσεις του προπονητή τoυ Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρη Σπανού μετά τον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με την Καλλιθέα:

«Ήταν ένα ματς που θα το χαρακτηρίσω ροντέο. Δεν είχε τακτική, ούτε συγκέντρωση των παικτών, ήταν ένα παιχνίδι αλάνας. Και βέβαια, έτσι δεν μπορούμε να πάμε πουθενά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, αλλά και για το θάρρος και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες μου μέχρι το τελευταίο λεπτό για να νικήσουν και τα κατάφεραν. Όμως είμαι δυσαρεστημένος για άλλη μία εβδομάδα από αυτό που είδα. Και σίγουρα κάποιος φταίει. Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μεταφέρω τις ευθύνες αλλού, εγώ είμαι προπονητής και θα πρέπει να βρω τι φταίει, άμεσα, γιατί η ομάδα νομίζω έτσι δεν μπορεί να πάει κάπου».

«Πρέπει από αύριο κιόλας να βάλουμε σε διαδικασία τους μηχανισμούς για να βρούμε τι συμβαίνει και η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο τις τελευταίες 20 ημέρες. Σίγουρα δεν είμαστε καλά και για να γίνουμε καλά θα πρέπει να κάνουμε προσπάθεια όλοι μας. Θα μπορούσαμε να χάσουμε 1-5 και να νικήσουμε 5-1, ήταν ένα παιχνίδι χωρίς αρχή μέση και τέλος. Κάθε επίθεση θα μπορούσε να είναι και γκολ. Δεν θέλω να το ξαναδώ αυτό. Για να βγάλουμε το πρόσωπο που είχαμε μέχρι και το φιλικό με τον Παναιγιάλειο, στις 25 Σεπτέμβρη, θα πρέπεi να βάλουμε όλοι πλάτη και να βρούμε τι φταίει για να το διορθώσουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην Καλλιθέα, μία ομάδα με άγνοια κινδύνου και νέα παιδιά, που έτρεξαν και πάσχισαν.. Αν συνεχίσουν έτσι σίγουρα θα πάρουν και τα αποτελέσματα. Από την ομάδα μου θέλω να βλέπω κάτι συγκεκριμένο. Ανάπτυξη με κατοχή μπάλας».