Football League: Αναλύσεις, αποδόσεις αγώνων Κυριακής 30 Οκτωβρίου

30octeortirfpaoirhqwretewqtwfrfwefrwrf
Υστερα από αναμονή δύο μηνών με συνεχόμενες αναβολές το πολύπαθο πρωτάθλημα της Β Εθνικής ξεκινάει, με αρκετές ομάδες πάντως να αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεθφείτε το site του MatchMoney και να διαβάσετε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της Κυριακής

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΚΑΛΛΙΘΕΑ

*** Ο άσος στο 1,35, το διπλό στο 8,00.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Την Τρίτη κέρδισε εντός έδρας με 1-0 τον  ΟΦΗ στο κύπελλο. Δεν δικαιούταν τη νίκη, ήταν κατώτερος του αντιπάλου του, στις καθυστερήσεις δεν δόθηκε καθαρό εις βάρος του πέναλτι.

Αποτυχημένη η περσινή χρονιά από τη στιγμή που σχετικά νωρίς έμεινε πίσω στη μάχη της ανόδου και ουσιαστικά δεν μπόρεσε ποτέ να τη διεκδικήσει. Θα πρέπει να παρουσιαστεί ριζικά βελτιωμένος ώστε να ανταγωνιστεί τα φαβορί για την άνοδο, αλλά κυρίως να βρεθεί λύση στο τεράστιο εσωτερικό πρόβλημα που τον βασανίζει και πηγάζει από την κόντρα ΠΑΕ – ερασιτέχνη, η οποία τον ξεσπίτωσε από τη Ριζούπολη, τουλάχιστον το τελευταίο διάστημα υπήρξε μια εκατέρωθεν διαλλακτικότητα και συμφωνήθηκε στα παιχνίδια κυπέλλου να χρησιμοποιεί την ιστορική του έδρα ενώ στο ίδιο γήπεδο θα δοθεί και η πρεμιέρα του με την Καλλιθέα.

Στον πάγκο βρίσκεται ο Δημήτρης Σπανός, έκανε ορισμένες τρανταχτές μεταγραφές ο κίπερ Χιώτης και οι Ρομάνο, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης, Ρουμπουλάκου, Πουρτουλίδης, Τζάνης, Σιατραβάνης.

Ετοιμος ο Πάνος, όχι όμως και ο Τζάνης. Τιμωρημένος ο Κονέ.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Την Τρίτη έχασε με 3-0 εκτός έδρας από τον Πανθρακικό στο κύπελλο. Αρκέστηκε σε μια φλύαρη κατοχή που δεν μετουσιώθηκε σε ευκαιρίες, αντίθετα ήτα ευάλωτη στις αντεπιθέσεις ενώ πλήρωσε και ατομικά αμυντικά λάθη.

Στο μέσο της βαθμολογίας είναι το …πεδίο βολής της, κάτι παραπάνω θα προκαλέσει έκπληξη, όχι όμως και το παρακάτω αφού οι διαφορές μεταξύ των ομάδων που θα εμπλακούν σε περιπέτειες είναι ελάχιστες. Η διοίκηση παρέδωσε την τεχνική ηγεσία στον Τάκη Γκώνια, που επιχειρεί να εισαγάγει καινά δαιμόνια στην προπονητική, η πορεία και κυρίως τα αποτελέσματα θα δείξουν αν θα επιβεβαιωθεί ή θα διαψευστεί με την επιλογή της. Κοινός παρονομαστής στη μεταγραφική δραστηριότητά της η ηλικία των νέων αποκτημάτων, μόλις δύο πάνω από 23 αλλά και αυτοί κάτω από 25.

Ο Γκώνιας δεν μπορεί να υπολογίζει τον τραυματία Κουϊρικίδη και τον άρρωστο Ηλιάδη, έτοιμος ο Σταμόπουλος.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε MybetStoiximan, VistaBet.grSportingbet

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεθφείτε το site του MatchMoney και να διαβάσετε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της Κυριακής

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΛΛΟΝΗ

*** Ο άσος στο 2,80, το διπλό στο 2,40.

*** Κεκλεισμένων των θυρών.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Σκληροτράχηλη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα, κέρδιζε δύσκολα, εξίσου δύσκολα έχανε, δεν αντιμετώπισε πάντως πολύ μεγάλα προβλήματα για την εξασφάλιση της παραμονής. Με γνώμονα αυτά τα στοιχεία θα πορευτεί και στη νέα σεζόν ώστε να μετουσιώσει το βασικό του στόχο που είναι η ανανέωση της παρουσίας του στην κατηγορία, κουβαλάει πάντως και την αφαίρεση δύο βαθμών.

Πριν από λίγες μέρες συντελέστηκε και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του με τον Σέρβο Μίλος Κόστιτς να αναλαμβάνει κα να επιδίδεται σε …ταχύρρυθμα μαθήματα ώστε να μάθει γρήγορα το έμψυχο δυναμικό. Εγκαινίασε τα επίσημα παίζοντας στην πρώτη φάση του κυπέλλου όπου και αποκλείστηκε από τον ΟΦΗ (0-0 εκτός, 2-0 ήττα εντός). Εκανε ορισμένες καλές κινήσεις όπως ο κίπερ Αποστολίδης και οι Πλαβούκος, Τζιώρας, Γουερέ, Τσεμπερίδης, Ψιάνος, Καραντασιάδης, Μαρανάο, Ντούνγκα.

Ετοιμος ο Ματσούκας, απών ο Τσεμπερίδης .

ΚΑΛΛΟΝΗ: Την Τρίτη έχασε εντός έδρας με 2-1 από τον Αγροτικό Αστέρα, αν κι έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 1-0. Στην επανάληψη έπεσε πληρώνοντας και την αγωνιστική απραξία της, το τελευταίο φιλικό ήταν στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο υποβιβασμός ήταν η κορυφή του παγόβουνου, απέφερε πολλά και κυρίως δυσεπίλυτα προβλήματα.

Εχουν προκύψει σοβαρά οικονομικά ζητήματα, η διοίκηση προσπαθεί να ανταποκριθεί ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες στη διάρκεια της σεζόν, για αυτό άλλωστε και προέβη σε πολύ μετρημένες μεταγραφικές κινήσεις ενώ αποχώρησε σχεδόν ολόκληρη η περσινή ομάδα.

Τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ανέλαβε ο πολύπειρος Γιώργος Βαζάκας, που πονοκεφαλιάζει με την αδυναμία να δοθούν φιλικά αφού ήταν υπέρογκα τα έξοδα μετακίνησης για αποστολές εκτός νησιού.

Τραυματίας ο Τζελίδης, εκτός και ο Μπουρντουζάν, εξέτισε ο Λίταινας.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε MybetStoiximan, VistaBet.grSportingbet

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεθφείτε το site του MatchMoney και να διαβάσετε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της Κυριακής

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΧΑΝΙΑ

*** Ο άσος στο 2,05, το διπλό στο 3,50.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Συγκαταλέγεται στις ομάδες που θα εμπλακούν στις περιπέτειες του υποβιβασμού, έχει πάντως τα στοιχεία εκείνα που του επιτρέπουν να μπαίνει στην αφετηρία με συγκρατημένη αισιοδοξία.

Στην τεχνική ηγεσία θα βρίσκεται ο Λεωνίδας Βόκολος, που νωρίς κλήθηκε να διαχειριστεί μια μικρή κρίση μετά τη συντριβή με 4-0 από τη Σπάρτη (1-1 η ρεβάνς, και τα δύο ματς σε ουδέτερο) που κόστισε τον αποκλεισμό στο κύπελλο. Μεταγραφικό στοίχημα ο Κατίδης, έμπειρες προσθήκες οι Καζναφέρης, Ναγιάρ, Κρητικός, Τσιλιγκίρης, καλή κίνηση ο Βούζας.

Ετοιμος ο Κατίδης όχι όμως και ο Πολυχρονιάδης.

ΧΑΝΙΑ: Την Πέμπτη γνώρισε τη βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 από τη Σπάρτη στο κύπελλο. Πολύ κακή εμφάνιση, έβγαλε όλες τις αδυναμίες της κι έστειλε απαισιόδοξα μηνύματα.

Χρονιά με μεταπτώσεις κι έντονες διακυμάνσεις η περσινή, κάθε άλλο παρά επιτυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, σε κάποιο σημείο έφτασε να νιώσει ανασφάλεια για την παραμονή. Φέτος δεν θέλει να βιώσει τις ίδιες παραστάσεις, όμως κινείται μέσα στην αμφιβολία.

Στον πάγκο βρίσκεται ο Αντώνης Δρακόπουλος, έγιναν πολλές μεταγραφές, ώστε η ομάδα να αποκτήσει ποιότητα αλλά και ποιότητα, αρκετοί πάντως έρχονταν από αγωνιστική απραξία. Ως ονόματα ξεχωρίζουν ο κίπερ Αθανασίου και οι Ζορό, Ρούνιτς, Ηρακλής, Ρόχο, Χριστόφ, Σταματής, Θεολόγου.

Διαθέσιμοι ο Γκεμίσης και ο Ντούμος, εκτός οι Ζορό, Κρασουδάκης.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε MybetStoiximan, VistaBet.grSportingbet

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεθφείτε το site του MatchMoney και να διαβάσετε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της Κυριακής

ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

*** Ο άσος στο 1,45, το διπλό στο 7,25.

ΣΠΑΡΤΗ: Την Πέμπτη κέρδισε εύκολα με 4-0 εντός έδρας τα Χανιά στο κύπελλο με επιβλητική εμφάνιση. Αφεντικό από το πρώτο λεπτό, απέδειξε πως ευσταθούν όσα καλά ακούγονται για τις δυνατότητές της.

Η νεοφώτιστη δεν κρύβει τις υψηλές βλέψεις, που εκπορεύονται από τη φιλοδοξία του ιδιοκτήτη Δημήτρη Γιαννακόπουλου, διατυμπανίζει πως θέλει σύντομα να τη δει στη Σουπερλίγκα. Ισχυρά όπλα η διοικητική σταθερότητα και η οικονομική άνεση, δυσεύρετα στοιχεία την τωρινή εποχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα.

Στοίχημα η πρόσληψη του Σωτήρη Αντωνίου στον πάγκο, έγιναν καλές κινήσεις, Αρσενίεβιτς, Μπανούσης, Καρτσαμπάς, Φέλλινης, Μπουντόπουλος και ο κίπερ Μελισσάς. Η χρονιά πάντως ξεκίνησε καλά, απέκλεισε τον Παναιγιάλειο (4-0 νίκη, 1-1 ισοπαλία και τα δύο ματς σε ουδέτερο γήπεδο) στην πρώτη φάση του κυπέλλου.

Εκτός οι Καρτσαμπάς, Ελευθεριάδης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Την Τρίτη κέρδισε εντός έδρας με 3-0 την Καλλιθέα στο κύπελλο. Πολύ έξυπνη εμφάνιση, άφησε χώρο στην αντίπαλό του και χτύπησε με πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις, εκμεταλλεύτηκε και τα ατομικά λάθη.

Ο πολύ εύκολος υποβιβασμός του από τη Σουπερλίγκα σηματοδότησε ραγδαίες -αλλά δυσάρεστες εξελίξεις, στο τραπέζι έπεσε ακόμα και η πρόταση να μη συμμετάσχει στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα αλλά στο τρίτο, συνέπεια των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων.

Στη θέση του τεχνικού θα είναι ο Κώστας Ανυφαντάκης, η ομάδα που θα παρουσιάσει δεν θα θυμίζει σε τίποτα την περσινή, αποχώρησαν όλοι οι παίκτες. Στον αντίποδα αποκτήθηκαν νεαρότατοι παίκτες με ελάχιστες παραστάσεις, ξεχωρίζει ο κίπερ Γκαραβέλης από τη γειτονική Ξάνθη.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Φουρκάν και ο Μπεκατώρος.

Δείτε τις αποδόσεις στοιχημάτων σε MybetStoiximan, VistaBet.grSportingbet

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να επισκεθφείτε το site του MatchMoney και να διαβάσετε τις αναλύσεις όλων των αγώνων της Κυριακής

ΠΗΓΗ: matchmoney.gr