Πανγυθεατικός: Ευχαριστώ σε Μάκη Σαμπατάκο και νέο τεχνικό δίδυμο

0
45

Οι δύο ανακοινώσεις του Πανγυθεατικού, η πρώτη ευχαριστεί τον Mάκη Σαμπατάκο για την άψογη συνεργασία τους και η δεύτερη ανακοινώνει ότι η ομάδα θα συνεχίσει υπό τις οδηγίες των Χαρίλη Τζανετάκο – Νίκο Κουβαράκη:

Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ.Μάκη Σαμπατάκο για την άψογη συνεργασία και τις υπηρεσίες που πρόσφερε αφιλοκερδώς στην ποδοσφαιρική ομάδα ως προπονητής. Ο Σύλλογος στον οποίο διακρίθηκε ως ποδοσφαιριστής και που είχε την τιμή να τον έχει ως προπονητή τους τελευταίους μήνες, του εύχεται καλή συνέχεια και γιατί όχι μια ακόμα συνεργασία στο μέλλον.

Ο ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ ΓΣ εξακολουθεί να ονειρεύεται την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία, καθώς αυτή είναι η μοναδική θέση που αξίζει στον Ιστορικό Σύλλογο της πόλης. Τον αγώνα αυτό πλέον η ποδοσφαιρική ομάδα θα τον συνεχίσει υπό τις οδηγίες των Χαρίλη Τζανετάκου και Νίκου Κουβαράκη. Οι δύο αυτοί έμπειροι παράγοντες, σε συνεργασία με την Διοίκηση του Συλλόγου και τους άξιους ποδοσφαιριστές της ομάδας θα κάνουν ό,τι καλύτερο χρειαστεί για να τιμήσουν τον ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟ ΓΣ.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα νέα των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Λακωνίας