Αναγέννηση Καρδίτσας: Επιτυχής η πρώτη εκτός έδρας αποστολή

0
132

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εκτός έδρας αποστολή για την Αναγέννηση στο πρωτάθλημα της football league…

Στο δύσκολο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή το συγκρότημα της Καρδίτσας ανταποκρίθηκε πλήρως και επέστρεψε με έναν πολύτιμο βαθμό.

Το τελικό 0-0 θα λέγαμε μάλιστα με βάση τις καλές στιγμές που δημιουργήθηκαν κατα τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου ότι αδικεί την ομάδα μας η οποία έχει να μετρά τρείς μεγάλες ευκαιρίες για γκόλ!

Μάλιστα η τελευταία σημειώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων (Τζέκος – Ντάνκουα) και αν ερχόταν σε κείνο το σημείο το γκόλ, θα είχαμε μια μεγάλη νίκη…

Οι άλλες δύο δημιοιυργήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο στο 28′ και στο 33′ με Τζέκο και Ντιατά (διπλή ευκαιρία) και Τσιλούλη αντίστοιχα…

Σε γενικές γραμμές απέναντι σε μια ομάδα που ξεκίνησε με ήττα, έπαιζε στην έδρα της και “μυρίζει” ακόμη σούπερ λίγκα (υποβιβάστηκε πέρσι) η Αναγέννηση τα πήγε πάρα πολύ καλά και απέσπασε έναν βαθμό που μπορεί να αποβεί ιδιαιτέρως χρήσιμος για την συνέχεια του πρωταθλήματος….

Με συνοχή στις γραμμές τους με καλή απόδοση και με έλεγχο του παιχνιδιού οι “κιτρινόμαυροι” κράτησαν μακριά απο την εστία του Κουτσόπουλου τους κινδύνους και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια θα έφερναν και ένα μεγάλο αποτέλεσμα….

Η προσπάθεια συνεχίζεται και πλέον αφοσιώνονται άπαντες στα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Σπάρτη και Απόλλωνα που ακολουθούν στο πρόγραμμα.

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να διαβάσετε τα άρθρα της Football League