Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης: Παράταση παραγγελιών για τη φανέλα με το «Χαμόγελο»

0
104
Συνεχίζονται μέχρι και την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα συλλεκτική φανέλα του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Ομίλου Κοκκινόραχης με «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
 
Η φανέλα αγώνα του Π.Α.Ο. Κοκκινόραχης είναι διαθέσιμη στα εξής μεγέθη: Μ, L, και XL και το κόστος της ανέρχεται σε 35 € χωρίς αριθμό ή 40€ με αριθμό της επιλογής σας.
 
Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα αγοράς και φανέλας τύπου polo του προπονητικού τιμ, η οποία είναι διαθέσιμη στα μεγέθη: S, M, L, XL και XXL και το κόστος της ανέρχεται στα 20€.
 
Όποιος θέλει να προμηθευτεί κάποια από τις δύο φανέλες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω e-mail στο: [email protected] ή μέσω inbox στο  facebook: facebook.com/p.a.o.kokkinoraxis
 
Στο μήνυμά σας γράψτε μας:
Ονοματεπώνυμο: …………..
Φανέλα: αγώνα ή polo
Μέγεθος φανέλας: π.χ. «Μ»
Αριθμός (για φανέλα αγώνα μονο): π.χ. «8» ή «χωρίς αριθμό»
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 69………………
Διεύθυνση: …………………
 
Η παράδοση θα γίνει σε 15-20 ημέρες από το πέρας της πιο πάνω καταληκτικής ημερομηνίας. Σημειώνεται πως για παραγγελίες εκτός της πόλης της Σπάρτης το κόστος των μεταφορικών θα βαραίνει τον αγοραστή.
 
ΟΛΑ τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν συμβολικά υπέρ του εθελοντικού οργανισμού για τα παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού».