Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις 19-20 Νοεμβρίου

        Η ΛΕΣΧΗ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ στις 19-20 Νοεμβρίου 2016 διοργανώνει χωμάτινο Rally Sprint για το Κύπελλο Ελλάδος με την επωνυμία ΄΄ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ΄΄ 2016.

          Σε μία διαδρομή 10 χλμ  , αναμένεται και φέτος στον φιλόξενο Πάρνωνα , τα πληρώματα αλλά και οι θεατές να ζήσουν αξέχαστες στιγμές , που μόνο το Άθλημα του αυτοκινήτου μπορεί να προσφέρει .

          Ο αγώνας στην πλειοψηφία του είναι κατηφορικός , με εξαιρετικά γρήγορα κομμάτια , αλλά και πολλά τεχνικά σημεία που θα κληθούν τα πληρώματα να κάνουν την διαφορά .

          Οι συμμετοχές  θα κλείσουν στις 11 Νοεμβρίου στις 22.00 μμ.

          Τα αυτοκίνητα θα περάσουν τεχνικό έλεγχο στις 19 Νοεμβρίου στο Ι.ΚΤΕΟ  ΤΖΑΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ στο 2ο χλμ ΣΠΑΡΤΗΣ – ΓΥΘΕΊΟΥ.

           Το πρωί  της Κυριακής 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 10.30  το πρώτο αυτοκίνητο θα πάρει εκκίνηση από την θέση Ζυγός στο δρόμο από τις Καρυές προς τον Άγιο Πέτρο και τερματισμό στη Βαρβίτσα , διανύοντας τα εξαιρετικά χώματα του Πάρνωνα που έχει γράψει την δική του ιστορία στους αγώνες αυτοκινήτου .

            Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι απονομές των επάθλων θα γίνουν στην πλατεία των Καρυών , που  η φιλοξενία των κατοίκων και φέτος θα είναι πρωτόγνωρη .

            Οι εκδηλώσεις έχουν την στήριξη  , του Δήμου Σπάρτης , των Νομικών προσώπων Αθλητισμού , Πολιτισμού και Περιβάλλοντος , της Επιτροπής Τουρισμού αλλά και των επαγγελματιών της Λακωνίας .

diadromi_molon_lave